סלט סיזר-סלאו בתוספת טחינה

פרשנות אישית לשני סלטים קלאסיים שהחליטו להתחדש ולהתערבב יחד – סלט סיזר-סלאו בתוספת טחינה. שילוב של סלט קיסר וסלט קולסלאו בגירסה חדשה המשלבת גם רוטב טחינה. המתכון באדיבות חברת בארכה.

סלט קיסר בתוספת טחינה צילום יחצ בארכה
סלט סיזר-סלאו בתוספת טחינה צילום יחצ בארכה

חומרים ל-4 מנות

6 עלי קייל צעירים קצוצים דק

רבע כרוב סגול

1 גזר גדול חתוך לרצועות בקולפן

לרוטב

חצי כוס טחינה

2 כפות מיץ לימון

2 כפות מים

1 כפית חרדל

להגשה

זרעי שומשום

אופן הכנה

מערבבים את הירקות בקערה.

מערבבים את חומרי הרוטב בבלנדר.

יוצקים את הרוטב על הירקות שבסלט ומגישים עם שומשום מעל.