מבשלות הבוטיק הישראליות, יבואני הבירה ומותגי הפרימיום מכל העולם ישתתפו ב-beers 2012, אירוע הבירה הגדול של השנה – 11-10 בינואר 2012 בהיכל נוקיה ת"א
במסגרת התערוכה יוצגו מותגי בירה רבים ומגוונים מכל העולם לצד בירות בוטיק מקומיות כחול לבן, בניהן בירות של מבשלות שעושות את צעדיהן הראשונים ולהן זו הופעה ראשונה.
התערוכה תחשוף את ההתפתחות העצומה של ענף הבירות הישראלי.
התערוכה תוקדש ביומה הראשון לקהל מקצועי מתחום הברים והמסעדות שהוא הקהל החשוב והמשפיע ביותר.
ביום השני תיפתח התערוכה לקהל הרחב להם תינתן הזדמנות מיוחדת לטעימות בירה מסוגים שונים, וכמובן אפשרות לקניית בקבוקים הביתה ישירות מהמבשלות והיבואנים במחירים מיוחדים.
התערוכה תתקיים בתאריכים 11-10 בינואר 2012, ימים שלישי ורביעי, בין השעות 16:00 – 23:00.
יום ג' – לקהל מקצועי בלבד
יום ד' – פתוח לקהל הרחב- מחיר כניסה: 50 שקל שכוללים 5 קופוני טעימה + כוס זכוכית.
אתר התערוכה: www.beers.co.il
אחת הבירות שתשתתף בתערוכה היא בירה גולדסטאר Black Roast הנה מותג הפרימיום של גולדסטאר, הבירה הנמכרת ביותר בישראל. Black Roast מבית הברומייסטר הראשי של טמפו נחשבת לבירה עם "גוף" מלא ועשיר, מיוצרת משעורה משובחת שנקלתה בקלייה ממושכת המעניקה לבירה ארומות של קפה, קרמל וטעם של שוקולד מריר, משלבת כמה סוגי לתת ומאופיינת במתיקות נעימה, תיבול עדין ומעט ניחוח עשן.
BLACK Roast פונה לצרכני גולדסטאר ולצרכני הבירות המיוחדות, מתאפיינת בטעם מובחר מיוצרת מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ומרכיבים טבעיים בלבד. לבירה טעם וארומה ייחודיים, שמקורם בשילוב של לתת וכישות מובחרים האהובים במיוחד על שותה הבירה הישראלי. בשנה שעברה זכה המותג בפרס החדשנות של מוצר השנה.
הבירה הכהה מקורה בגרמניה, אזור בוואריה. היא מוכרת כבירה האוריגינלית עוד לפני ששוק הבירה "נכבש"´ ע"י הבירות הלבנות. האיכרים באזור זה היו "מבשלים" לעצמם ולסביבה הקרובה בירה שחורה, מגרעיני השעורה, באמצעות כלים של מטבח, כאשר תהליך הכנתה יותר פשוט, בהשוואה לבירה לבנה.
מקובל לכנות את הבירה גם "לחם נוזלי" מאחר ששני המוצרים מקורם בדגנים (שעורה וחיטה). כפי שלחמים שונים נבדלים בצבע וטעם כך גם בירות שונות נבדלות בצבע ובטעם שמקורו בתהליך עיבוד גרעיני השעורה. לפני שלב ייצור הבירה גרעיני השעורה עוברים תהליך מקדים של הנבטה מבוקרת, ייבוש וקלייה, כאשר התוצר המתקבל הם גרעיני לתת.
הטכנולוגיה של שלבים אלו קובעת את סוג הלתת ותרומתו לאופי הבירה. מלבד הלתת הבהיר קיים מגוון של סוגי לתת כהים שיוצרו בדרגות ייבוש וקלייה שונות אשר מקנים לבירה אופי מתקתק, ארומת קלייה נעימה וצבע כהה.
הבירה הכהה מותססת פחות מהבירה הבהירה וכתוצאה מכך מכילה יותר סוכרים יחסית לבירות בהירות. סוכרים אלו שהם ה"גוף" של הבירה, מקנים הרגשת שובע נוסף להנאת השתייה.
על המהדורות המיוחדות של גולדסטאר – Brewmaster's Collection
רוב זמן פעילותו של הבראומאסטר מוקדש לטיפוח הבירות הזורמות מהמבשלה לקווי המילוי באופן רצוף במשך כל שעות יממה. יחד עם זאת, הוא מפיק סיפוק מיוחד מייצור בירות מיוחדות שבהם הוא יכול לתת ביטוי נוסף ליצירתיות בתחום מומחיותו.
הבירות המיוחדות מיוצרות בכמויות יצור קטנות וכך מתאפשר לבראומאסטר לטפח כל סידרת מילוי באופן אישי. החומרים העומדים לרשותו דומים לכל סוג בירה- מים, לתת וכשות. בנוסף, מלבד מי הבאר שהם אחידים לכל סוגי הגולדסטאר, קיים מגוון סוגי לתת וכשות המקנים אפשרויות רבות לאופי בירה שונה מבחינת טעם וארומה. הסדרות המיוחדות הן מסגרת נוחה "להעיז" ולהכין בירות עם ניחוחות מיוחדים.
בירה גולדסטאר הינה המותג החזק ביותר בישראל בתחום הבירה עם כ – 25 אחוז נתח שוק.
בישראל נמכרים למעלה מ-65 מיליון בקבוקי גולדסטאר בשנה.
Black Roast: מחיר מומלץ לצרכן: 32.5 ש"ח שקל לרביעייה, ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק.
צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}