חברת ברילה, יצרנית הפסטה הגדולה בעולם, החלה לשווק בישראל את פיקוליני- פסטה המכילה 25 אחוז ירקות אמיתיים, בתוספת ל 75 אחוז חיטת הדורום, המשמשת כחומר הגלם ממנו עשויה כל פסטה ברילה אמיתית
סדרת פיקוליני כוללת 3 סוגים: פיקוליני- מיני פנה רגטה ירוק המכיל 25 אחוז תרד וקישוא, פיקוליני- פיפטה רגטה אדום המכיל 25 אחוז עגבניות וגזר ופיקוליני- מיני פרפלה כתום המכיל 25 אחוז גזר ודלעת.
תוספת הירקות בפסטה ברילה פיקוליני, הופכת אותה לעשירה בטעמים מגוונים ומיוחדים כך שכל ביס מביא עימו הפתעה קולינרית נעימה, יחד עם הערכים התזונתיים והויטמינים הרבים המצויים בירקות השונים שבסדרה.
פיקוליני מיני פנה רגטה ירוק מועשר בערכים והויטמינים של התרד והקישוא- כלורופילים וסיבים תזונתיים, חומצה פולית, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K.
פיקוליני פיפטה רגטה אדום מועשר בערכים והויטמינים של העגבנייה והגזר- לויקופן, קרטנואידים, ויטמין C וסיבים תזונתיים.
פיקוליני מיני פרפלה כתום מועשר בערכים והויטמינים של הגזר והדלעת- קרטנואידים, חומצה פולית, ויטמין A, ויטמין C
תמר שילון, דיאטנית קלינית עבור ברילה בישראל, מוסרת: "תוספת הירקות האמיתיים שבברילה פיקוליני, מביאה איתה ערכים תזונתיים חשובים בתזונה מאוזנת יומית, כפי שמומלץ ע"י משרד הבריאות לתזונה הכוללת צריכת ירקות ב 5 צבעים מדי יום. מדובר בויטמינים חיוניים לגוף האדם, המועברים באופן טבעי, היישר מגינת הירק לצלחת הפסטה, ללא מאמץ ".
אפרת צור פורת, מנהלת השיווק של חטיבת המזון בשסטוביץ, יבואנית ברילה בישראל, מוסרת: "פיתוח פיקוליני נולד לאחר שנים רבות בהן לא נעשו פיתוחים וחידושים בקטגוריית הפסטה,הנחשבת קטגוריה שמרנית מתוך רצון להביא לצרכני הפסטה, את האיכות הידועה של ברילה עם תוספת מרעננת ומועשרת בערכים טובים של מגוון ירקות הגינה. ברילה מביאה לצרכן את החוויה הקולינרית, האיטלקית האותנטית ועם פיקוליני אנו מגישים עוד דרך טובה וחדשנית לצרוך את הפסטה, ומעל הכל בצורה טבעית לחלוטין, שכן, צרכני הפסטה בארץ ובעולם, אוהבים להעשיר את הפסטה שלהם לרוב במגוון ירקות ורטבים העשויים מירקות".
אריזת פיקוליני מכילה 400 גרם פסטה, מחיר מומלץ לצרכן 9.49-10.99 שקל.
ניתן להשיג במגוון רשתות השיווק והחנויות המובחרות. כשרות בד"ץ מנצ'סטר.
חברת ברילה הינה יצרנית הפסטה הגדולה בעולם עם מסורת הכנת פסטה של 135 שנה, עם החומרים המובחרים ביותר והטכנולוגיה המפותחת ביותר בתחום. לברילה 56 מפעלים באירופה וארה"ב, המייצרים 4,000 טון פסטה ביום עם 120 צורות שונות, במגוון יבש, ביצים, ירקות ועוד. פסטה פיקוליני מצטרפת למגוון הקטגוריות השונות בהן ברילה פועלת: פסטה ארוכה (ספגטי מסוגים שונים לפי עובי), פסטה קצרה (צורות קצרות בכל הסוגים), פסטה מחיטה מלאה (שלושה סוגים, עשירה בסיבים תזונתיים), פסטה מיוחדת (פסטות יוקרתיות וסלקטיביות), רטבים (מגוון רטביי ברילה על בסיס עגבניות).
ברילה משווקת בישראל על ידי חברת ש.שסטוביץ למעלה מ 20 שנה וכיום הינה מובילת קטגוריית הפרימיום של שוק הפסטה בארץ עם 17 אחוז נתח שוק כספי. מפעלי ברילה בעולם מייצרים עבור ישראל 13 סוגים שונים של פסטות בצורות, סוגים וגדלים שונים. ברילה היא בנוסף מובילת שוק הרטבים המוכנים לפסטות על בסיס עגבניות בישראל. רוטבי הפסטה של ברילה עשויים מיותר מ-75 אחוז עגבניות ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל.
צילום: יחסי ציבור
{loadposition google02}