מרק חם בתפריט עסקיות חורף במסעדת Bariba

מסעדת  "bariba"  בנמל תל-אביב, משיקה תפריט עיסקיות חדש לחורף 2012. בבסיס העיסקיות, המותאמות לימי החורף, מרק חם כמנה ראשונה אליו מצטרפת מנה עיקרית, כאשר הארוחה במחיר המנה העיקריתbariba161111

הקו המנחה של מסעדת Bariba הוא תפריט כשר המבוסס על שימוש בחומרי גלם בריאים, כמו דגים עשירים באומגה 3, קמח מלא, ירקות כתומים ורכיבים בריאים נוספים. גם שיטות ההכנה מתבססות על אידוי ואפיה, כאשר ממטבח המסעדה לא יוצאות מנות מטוגנות.

 

{loadposition google03}


מרקים לדוגמא מהתפריט החדש

  • מרק עגבניות עם עדשים כתומות, עלי בזיליקום, פרמזן וקציפת שמנת 
  • מרק אפונה ירוקה עם מסקרפונה, שמן זית ופפריקה מעושנת
  • מרק כתומים – דלעת, בטטה וגזר עם נגיעת חלב קוקוס

 

מנות עיקריות לדוגמא מהתפריט

  • פטוצ'יני ביתי עשוי מקמח מלא ועגבניות, זוקיני, פורטובלו, שמן כמהין וגבינת פרמזן

ריזוטו בטטה עם ערמונים, קוביות סלק, בצל ירוק וגבינת עיזים צרובה

ניוקי ביתי עם שני סוגי פטריות, עלי רוקט וגבינת רוקפור

קציצות דג היום בגרידת הדרים, נענע, שום, ובצל על ריזוטו גזר עם עדשים שחורות וקולי פטרוזיליה

סלמון אפוי עם שבבי שקדים ופטרוזיליה, מוגש על מצע אורז שחור וסירופ סלק

 

שעות פעילות:

ימים א'-ה'  8:30-22:00, יום ו' 8:30-15:00.

מתחם צפון נמל תל אביב 

 03-6044044


בתמונה: סביצ'ה בורי עם גמבה, תפוחי עץ ובצל סגול צילום: יחסי ציבור

 

{loadposition google02}