בר היין אריאנה בכפר סבא עובר ריענון ומושק מחדש כמסעדת בשר ויין בגרסה כשרה – אריאנה בשר ויין. השף רן אלקובי ואיש היינות עידן עוז משלבים את המומחיות שלהם בעולם היינות עם עולמות הבשר. המקום מתחדש עם תפריט כשר ומציע מגוון מנות בשר המותאמות עם היינות שמציע המקום.
רן אלקובי, הבעלים והשף, מספר על המהות של השינוי: "הרעיון היה לדייק את חוויית היין ולהתאים לה את השידוך האולטימטיבי שלה – בשר. המטרה שלנו הייתה ליצור מקום שייתן חוויית אוכל ויין ייחודית, אבל גם נגישה לקהל הרחב, כולל שומרי הכשרות. תמיד חלמנו להנגיש את התרבות הזו בצורה רחבה יותר, ולא רק לחובבי היין המנוסים."
בין המנות החדשות ניתן למצוא אנטריקוט מיושן על העצם, סמאש בורגר בעבודת יד, שיפוד פיקניה, שייטל וסינטה מיושנים, לצד מנות קלאסיות ליד היינות כמו ברוסקטה רוסטביף מעושנת וביס קצבים בליווי צ'ילי מוחמץ ביין לבן ועוד. כל מנה נבחרה בקפידה, מתוך מטרה להעניק חוויית טעמים ייחודית המחברת בין עולם היינות לעולם הבשר הכשר.
במסעדה נעשה שימוש בתנור הג'וספר, שמאפשר צלייה ברמות חום גבוהות במיוחד, מה שעל פי המסעדה מעניק לבשר ארומות וטעמים המשתלבים עם היינות במקום.
באריאנה מבחר יינות בכוס מעל ל-100 סוגים, הנגשת חוויית הקולינריה ותרבות היין לכל אחד, עם כמה שיותר אפשרויות טעימה. המשמעות היא שהמסעדה כעת נותנת במה ליצרני היין בישראל כדי להעמיד היצע גם לקהל שוחר הכשרות, ומעניקה למבקרים אפשרות ליהנות מחוויה קולינרית שלמה ומושלמת של יין לצד בשר איכותי. התפריט החדש מאפשר לכל מבקר למצוא את השילוב המדויק שמתאים לו, הן של יין והן של בשר ביחד.
בנוסף, במקום מתקיימים אירועים מיוחדים כמו ערבי טעימות יינות, סדנאות בישול המוקדשות ליינות, וחדר פרטי המתאים לאירועים פרטיים ועסקיים עד 40 איש.
אריאנה בשר ויין (כשר)
עתיר ידע 4, כפר סבא
שעות פעילות: שני- שבת, 17:00-19:00 Happy Hour עם הנחה של 20 אחוז על תפריט האוכל והיינות
19:00-00:00 תפריט רגיל