אלפרו משיקה למקררים חלב סויה המותאם במיוחד לדגני בוקר. המוצר פותח במיוחד בעבור השוק הישראלי ומותאם לטעם הישראלי
ישראל הינה אחת המדינות המובילות בעולם, הפותחת את הבוקר עם ארוחת דגני בוקר וחלב, אולם הצרכן הישראלי מוסיף את החלב לקערתו מתוך הרגל הטעם ופחות מתוך צרכי תזונה.
"אלפרו בוקר טוב" פותח במיוחד לישראל ועל פי החברה הוא מקנה שלושה יתרונות תזונתיים על פני חלב רגיל:
ערך חלבוני גבוה המביא ליצירת תחושת שובע ושמירה על רמות סוכר מאוזנות לאורך זמן.
אלפרו בוקר טוב הינו חלב קל לעיכול המעניק תחושה קלילה ואנרגטית.
מכיל תוספת סידן וויטמינים לילדים; D, B12, B2 המסייעים בגדילה.
תמר שילון, דיאטנית קלינית לאלפרו ישראל: 'אלפרו בוקר טוב' הינו משקה סויה ומהווה מקור חלבון חשוב וטוב. בהשוואה ללקטוז, שהינו החלבון בחלב פרה רגיל, חלבון הסויה אינו סוכרי ולכן מתפרק לאט יותר בדם ושומר על רמות סוכר מאוזנות יותר. לערך החלבוני הגבוה של "אלפרו בוקר טוב" יש גם יתרון דיאטטי, בכך שהוא משפיע על הערך הגליקמי של הארוחה, מעלה את תחושת השובע בארוחה ושומר על אותן רמות סוכר מאוזנות ליותר זמן. כך אפשר לומר שמנת דגנים בשילוב "אלפרו בוקר טוב", תוכל להיות יותר יעילה בתהליך דיאטה בפרט ובתזונה מאוזנת ובריאה בכלל. ככל שערך החלבון גבוה כמו ב"אלפרו בוקר טוב", פירוק הארוחה איטי יותר, ותחושת השובע אורכת זמן ממושך יותר".
ניתן להשיג את משקה "אלפרו בוקר טוב" במקררים בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.
מחיר מומלץ לצרכן: 12.99 שקל לאריזה של 1 ליטר.
כשרות: בד"צ בית יוסף ובד"צ אנטוורפן.
צילום: אפרת אשל
{loadposition google02}