קבוצת "כתית" מעבירה את מיקומה של מסעדת כתית למבנה של מסעדת המזללה ועומדת לפתוח שתי מסעדות חדשות במלון קרלטון תל אביב
מסעדות סטאר שף הממוקמות במלונות הינה תופעה רווחת בעולם וקבוצת כתית החליטה להוביל את יישום הטרנד גם בתל אביב. ברחבי העולם כבר נוהגים זה מספר שנים לשלב בין האיכויות של שפים בעלי שם לבין הלוקיישנים המצויינים של המלונות כדי לתת חוויה משותפת. כך פעל שף העל Guy Savoy במלון "הסיזר פאלאס" בוואגס, גורדון רמזי במלון "ברקלי" בלונדון וכד.
כבר בסוף מאי יוכלו להנות חובבי הקולינאריה וחברי הקהילה העסקית ממסעדת שף חדשה שתמוקם על גג מלון "קרלטון" תל-אביב. עבור המלון פתיחת המסעדות מתרחשת לאחר שיפוץ וחידוש כולל של חללי הפנים של המלון.
בחברה מציינים שהמסעדה הראשונה על גג המלון, בקומה ה15, תציג קולינאריה וירטואוזית של השף מאיר אדוני(ברוח "כתית") יחד עם חוויה אורבאנית הנובעת ממיקומה הייחודי המאפשר ליהנות מנוף פנוראמי מרהיב של העיר וכמובן של הים. על עיצובה אחראי האדריכל גד הלפרין.
המסעדה השנייה במסגרת שיתוף הפעולה תפתח חודשיים מאוחר יותר ותמוקם על חוף ימה של תל-אביב. קונספט המסעדה מגובש בימים אלו.
מאיר אדוני: "מזה זמן רב פונים אל כתית אנשי עסקים ולקוחות פרטיים בבקשה לאפשר את החוויה הכתיתית באופן כשר. התפריט על הגג יעשה שימוש בחומרי גלם משובחים אשר יאפשרו לקבל את החוויה הקולינרית שניתן לקבל בכתית ללא פשרות ותחליפים. התפריט והנוף המדהים יעניקו חוויה כוללת יוצאת דופן".
ג'ימי זוהר, מנכ"ל מלון קרלטון תל אביב: " בחרנו באחד השפים המובילים והאיכותיים ביותר הפועלים כיום על מנת להוביל את תחום הקולינריה במסעדות החדשות שיפתחו ב"קרלטון". אני מאמין כי המקצועיות והמקוריות במטבח של מאיר אדוני, בשילוב המיקום הייחודי והשירות המצוין שמספק המלון, יהפכו את צמד המסעדות החדשות לאטרקציית חובה לכל מבקר".
מסעדת "כתית" היוקרתית של השף מאיר אדוני אשר פועלת מזה 11 שנים תועבר ותפעל בצמוד למסעדת "המזללה", הביסטרו הצעיר של כתית, בבניין בהאוס יפיפה בנחלת בנימין 57. הקבוצה נמצאת בשלבי עיצוב סופיים של החלל והמעבר צפוי לקרות בעוד כחודשיים. לאחר המעבר "כתית" ו"המזללה" ימשיכו לפעול כיחידות נפרדות, עם מטבחים נפרדים ותפריטים נפרדים אך בשיתוף פעולה רב. עד המעבר המסעדות ממשיכות לפעול כרגיל.
לילך ספיר, מנכ"ל קבוצת כתית: "המזללה נפתחה לפני כשנתיים כ"next door" של כתית. החלטנו להשלים את מהלך ה"next door"גם בהביט הפיזי ולאפשר למסעדות לפעול בסמיכות זו לזו. ההחלטה האסטרטגית הזו, הנהוגה מאד בבירות הקולניריות בעולם (למשל, Nobu בניויורק) תאפשר הידוק השיתוף פעולה בין שני המוסדות, תרחיב את אופציות החוויה ללקוח ותאפשר לכתית חלל אשר יעוצב באופן התואם את ההתפתחות הקולינרית של כתית בשנים האחרונות".
השף מאיר אדוני : "התקופה הזו מלאה בעשייה יצירתית, בפיתוח מסעדות חדשות לצד המשך פיתוח של כתית והמזללה. אני מאד נרגש מהפעילות הקרובה ומאמין שלקוחותינו מתרגשים עימנו".
{loadposition google02}