תפריט ערב חורף חדש במסעדת Aberto ביסטרו

מסעדת Aberto  ביסטרו בגדרה יוצאת עם תפריט חורף חדש. התפריט כולל מנות מורכבות מחומרי גלם טריים מחקלאות אורגנית ובגזרת הבשר מנתחים מיושנים. המנות הללו נמצאות בתפריט הערב לצד עוד מנות שמתאימות לימי החורף. מסעדת Aberto ביסטרו, שוכנת במלון "ליר סנס" בגדרה, במתחם פסטורלי הנושק לנוף של המלון עם גן ירוק רחב ידיים.

ניוקי עבודת יד אברטו ביסטרו צילום אנטולי מיכאלו
ניוקי עבודת יד אברטו ביסטרו צילום אנטולי מיכאלו

המנה החורפית הראשונה היא טורטליני ארטישוק (82 שקלים). עונת הארטישוק מתחילה בנובמבר, והוא ירק עשיר בסיבים תזונתיים ובנוגדי חימצון. הארטישוק ממוצא ים תיכוני המתאים לקונספט מטבח המסעדה.

מנה נוספת שמצטרפת, הינה ניוקי עבודת יד (86 שקלים) הכוללת בתוכה שלושה סוגי פטריות וחמאת כמהין. עונת הפטריות מתחילה באוקטובר יחד עם בואו של הגשם, וזה זמן מצוין לאכול אותן עם ניוקי תפוחי אדמה רכים ואווריריים, אתם תתענגו על כל ביס בהתחייבות.  במידה ואתם חובבי הים וחובבי ניוקי, השילוב ביניהם מציע מנה של פילה לברק על ניוקי (145 שקלים).

טורטליני ארטישוק אברטו ביסטרו צילום אנטולי מיכאלו
טורטליני ארטישוק אברטו ביסטרו צילום אנטולי מיכאלו

אם ממש קר וגשם בחוץ, המנה האולטימטיבית לחורף הקר היא דג שלם בג'וספר (82 שקלים). הג'וספר הוא תנור המדמה בישול על גחלים, שמעניק טעם מעושן, עם עשבי תיבול וקרעי תפוחי אדמה.

אפשרות חורפית נוספת היא פילה בקר (158 שקלים), נתח של 220 גרם צלוי על הגריל, עם בצלי שאלוט מקורמלים ופירה כמהין. 

בגזרת הקינוחים מציעה המסעדה ברד פודינג קוראסון (42 שקלים) עם טעמי הוניל הצרפתי, וקינוח קרם ברולה סמי פרדו (46 שקלים), עשוי מקרם וניל עשיר, קראמבל, תאנים מקורמלות וגלידת וניל.

מסעדת Aberto

שכביץ 5, גדרה

טלפון: 08-668-0066

http://www.aberto.co.il