כנאפה בשר עם אטריות אורז

המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון להכנת כנאפה בשר עם אטריות אורז – כשר לפסח. המתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה לכל ארוחה חגיגית.  

כנאפה בשר עם אטריות אורז צילום מאסטר שף
כנאפה בשר עם אטריות אורז צילום מאסטר שף

מצרכים – חומרים למחבת בקוטר 24 ס״מ

200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף

350 גרם בקר טחון

5-6 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

1 כף בהרט

1 כפית כורכום

הוראות הכנה

משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום. מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.

מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום. חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.

משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.

הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.

מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.

להגשה

טחינה

פטרוזיליה ו/או פיסטוקים גרוסים