לטקס – לביבות

מתכון להכנת לטקס לביבות של השף גיל אבירם ורשת סולתם. הכנה פשוטה של המאכל המסורתי לחנוכה

מתכון לטקס (לביבות) - באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם, צילום גיל אבירם
מתכון לטקס (לביבות) – באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם, צילום גיל אבירם

חומרים

4 תפוחי אדמה בינוניים 

1 בצל לבן

2 כפות פרמזן מגורדת/גרנה פדנה

1 ביצה

1 כף קמח

אופן הכנה

מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על הפומפייה הדקה ביותר, סוחטים היטב את הנוזלים דרך מגבת מטבח.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים ביצה וקמח.

מטגנים בקוביית חמאה וקצת שמן, 4-5 דקות מכל צד.

מגישים עם צזיקי או שמנת חמוצה

המתכון באדיבות השף גיל אבירם ורשת כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il