קרקר קראנצ'י לצד גבינות קשות

מתכון להכנת קרקר קראנצ'י לצד גבינות קשות – הילה בידרמן – משחקי השף וקמפיין רשת זגה (ZAGA) – פינות אוכל

קרקר קראנצ'י מרשת זגה צילום אילן בנדנה
קרקר קראנצ'י מרשת זגה צילום אילן בנדנה

מרכיבים לבצק

חצי קילו קמח

 180מ"ל מים קרים

 100מ"ל שמן זית

100 מ"ל שמן קנולה

2  כפות מלח

2  כפיות סילאן / דבש

תערובת גרעינים:

 150 גרם גרעיני חמנייה

100  גרם גרעיני דלעת

50  גרם שקדים קצוצים

50  גרם שומשום שחור

אופן הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות. שמים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, נותנים לבצק לנוח 30 דקות.

מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים אותם מרדדים בין שני דפי אפיה.

מקלפים את דף האפיה העליון, מרטיבים את הבצק במעט מים ומפזרים מהתערובת גרעינים.

מכניסים לחימום למשך 15-17 דקות.