מתכון להכנת פיצה קצת אחרת באדיבות המומחים של Beko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
מצרכים לבצק
1 חבילת ברוקולי
כוס קמח שקדים
1 כף אורגנו יבש
1 כף בזיליקום
קורט מלח ופלפל
3 ביצים
1 בטטה מגוררת
כף קמח פשתן (לא חובה)
חופן אספרגוס
100 גרם גבינת פרמזן
ריחן טרי
מצרכים לממרח האבוקדו
2 אבוקדו
1 כף חרדל
1 כף חומץ תפוחים
2 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
נחמם תנור ל-200 מעלות
נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש