PAPA JOHN'S, רשת הפיצריות השלישית בגודלה והצומחת ביותר בעולם, מוציאה לכבוד יום הפיצה הבינלאומי את סקר הפיצה השנתי של ישראל. הסקר, שנערך באמצעות מכון iPanel, בדק את הרגלי צריכת הפיצה של הישראלים ומצא כי 70 אחוז מהישראלים לא אוהבים תשלום של דמי משלוח בפיצה. על פי הסקר 23 אחוז הורידו את גובה הטיפ לשליחים, 20 אחוז הפסיקו להזמין מרשתות שגובות דמי משלוח ו-27 אחוז הודו שהתעצבנו מגביית דמי המשלוח.
לקראת יום הפיצה הבינלאומי תציע הרשת פיצה מרגריטה אישית ב-10 שקלים לאורך כל היום ובכל הסניפים, בקנייה במקום.
המבצע יהיה תקף לאורך כל היום: 9.2 (יום רביעי) בין 12.00-00.00 בסניפי הרשת בפריסה ארצית: חיפה, חדרה, כפר סבא, הרצליה, רמת השרון, ראש העין, פתח תקווה, רמת גן, תל אביב, ראשון לציון, בת ים, רחובות, אשדוד, יבנה, מודיעין, ירושלים
עוד עולה מהסקר של רשת פאפא ג'ונס כי בשנת 2021 משפחה ישראלית הזמינה 2.87 פיצות בחודש בממוצע. מדובר ב-69 מיליון פיצות בשנה. בשנת 2020 הישראלים הזמינו 72 מיליון פיצות, 5 אחוז יותר בשנה בה היו סגרים.
בישראל פיצה היא מאכל משפחתי – 60 אחוז מזמינים פיצה בחיק המשפחה. 18 מזמינים עם בן/בת הזוג. 17 אחוז מזמינים עם החברים או במפגש חברתי / אירוע. 5 אחוז מעדיפים לאכול פיצה לבדם.
הישראלים לא מגזימים בתוספות – המשפחה הממוצעת מזמינה 2 תוספות בלבד על הפיצה. 5 אחוז אוהבים פיצה ללא תוספות בכלל. 81 אחוז מזמינים עם תוספת אחת או שתיים (26 אחוז תוספת אחת, 57 אחוז שתי תוספות). 10 אחוז מזמינים 3 תוספות. 4 אחוז מזמינים 4 או יותר תוספות
מהסקר עולה כי חילוניים, מסורתיים, דתיים וחרדים מזמינים ואוכלים פיצות באותו ההיקף. כמו כן, משפחות עם הכנסה גבוהה מהממוצע מזמינות פיצה באותו ההיקף כמו משפחות עם הכנסה נמוכה מהממוצע.
הישראלי אוכל בממוצע 3 משולשים בכל הזמנה. גברים אוכלים משולש אחד יותר מנשים (3.7 משולשים בהזדמנה לעומת 2.6). צעירים אוכלים יותר פיצה ממבוגרים (4 משולשים בממוצע עד גיל 30, 3.5 בגילאי 30-50, 3 בגילאי 50-70 ו-2.5 בגילאי 70+).
הסקר שנערך בשנה שעברה, דירג את התוספות האהובות ביותר על ישראלים.
58 אחוז אוהבים זיתים
52 אחוז אוהבים פטריות
39 אחוז אוהבים בצל
22 אחוז אוהבים תירס
21 אחוז אוהבים עגבניות
18 אחוז אוהבים תוספת בשרית (בעיקר פפרוני)
11 אחוז אוהבים אננס
10 אחוז אוהבים פלפל או חלפיניו
10 אחוז אוהבים דג (בעיקר טונה ואנשובי)
- אחוז אוהבים גבינה בולגרית
עוד עלה מהסקר שנה שעברה כי נשים מעדיפות תוספות צמחוניות (20 אחוז יותר מגברים) ואילו גברים מעדיפים תוספת בשרית או דג (40 אחוז יותר מנשים)
בכל אזורי הארץ מעדיפים את אותן התוספות
פאפא ג'ונס הוקמה לפני כ-30 שנה ע"י ג'ון שנאטר ומונה מעל 5,400 סניפים בכ-50 מדינות. זוהי רשת הפיצריות הצומחת ביותר בעולם ששברה שיאי מכירות בחודשים האחרונים.
העגבניות המפורסם של הרשת מיובא מארה"ב והוא אחיד וזהה בכל סניפיה בעולם. הבצק הטרי מיוצר על פי מתכון מקורי וסודי, מדי יום במפעל בישראל ונשמר בקירור, ללא הקפאה ונשלח מדי יום לסניפים.
בפאפא ג'ונס אף הקרטון מגיע ארוז עם מדבקה האוטמת את המגש מרגע יציאתו מהתנור ועד פתח הבית, וכך מבטיחה שהפיצה תגיע באופן הטוב והסטרילי ביותר אל הלקוחות.
לכבוד יום הפיצה הבינלאומי (9.2) PAPA JOHN'S מציגה את סקר הפיצה הגדול: כמה פיצות אכלו הישראלים ב-2021, עם מי הישראלים הכי אוהבים לאכול את הפיצה שלהם, והאם דמי משלוח פוגעים בטיפים?
PAPA JOHN'S, רשת הפיצריות השלישית בגודלה והצומחת ביותר בעולם, מוציאה לכבוד יום הפיצה הבינלאומי את סקר הפיצה השנתי של ישראל. הסקר, שנערך באמצעות מכון iPanel, בדק את הרגלי צריכת הפיצה של הישראלים ומצא את הממצאים הבאים:
בשנת 2021 משפחה ישראלית הזמינה 2.87 פיצות בחודש בממוצע. מדובר ב-69 מיליון פיצות בשנה. בשנת 2020 הישראלים הזמינו 72 מיליון פיצות, 5 אחוז יותר בשנה בה היו סגרים.
בשנה האחרונה החלו פיצריות לגבות תשלום בעבור משלוח, ל-70 אחוז מהישראלים זה הפריע. 23 אחוז הורידו את גובה הטיפ לשליחים, 20 אחוז הפסיקו להזמין מרשתות שגובות דמי משלוח ו-27 אחוז הודו שהתעצבנו מגביית דמי המשלוח.
בישראל פיצה היא מאכל משפחתי – 60% מזמינים פיצה בחיק המשפחה. 18 מזמינים עם בן/בת הזוג. 17 אחוז מזמינים עם החברים או במפגש חברתי / אירוע. 5 אחוז מעדיפים לאכול פיצה לבדם.
הישראלים לא מגזימים בתוספות – המשפחה הממוצעת מזמינה 2 תוספות בלבד על הפיצה. 5 אחוז אוהבים פיצה ללא תוספות בכלל. 81 אחוז מזמינים עם תוספת אחת או שתיים (26 אחוז תוספת אחת, 57 אחוז שתי תוספות). 10 אחוז מזמינים 3 תוספות. 4 אחוז מזמינים 4 או יותר תוספות
חילוניים, מסורתיים, דתיים וחרדים מזמינים ואוכלים פיצות באותו ההיקף
משפחות עם הכנסה גבוהה מהממוצע מזמינות פיצה באותו ההיקף כמו משפחות עם הכנסה נמוכה מהממוצע
הישראלי אוכל בממוצע 3 משולשים בכל הזמנה. גברים אוכלים משולש אחד יותר מנשים (3.7 משולשים בהזדמנה לעומת 2.6).
צעירים אוכלים יותר פיצה ממבוגרים (4 משולשים בממוצע עד גיל 30, 3.5 בגילאי 30-50, 3 בגילאי 50-70 ו-2.5 בגילאי 70+).
הסקר שנערך בשנה שעברה, דירג את התוספות האהובות ביותר על ישראלים.
58 אחוז אוהבים זיתים
52 אחוז אוהבים פטריות
39 אחוז אוהבים בצל
22 אחוז אוהבים תירס
21 אחוז אוהבים עגבניות
18 אחוז אוהבים תוספת בשרית (בעיקר פפרוני)
11 אחוז אוהבים אננס
10 אחוז אוהבים פלפל או חלפיניו
10 אחוז אוהבים דג (בעיקר טונה ואנשובי)
- אחוז אוהבים גבינה בולגרית
עוד עלה מהסקר שנה שעברה כי נשים מעדיפות תוספות צמחוניות (20 אחוז יותר מגברים) ואילו גברים מעדיפים תוספת בשרית או דג (40 אחוז יותר מנשים)
בכל אזורי הארץ מעדיפים את אותן התוספות
פאפא ג'ונס הוקמה לפני כ-30 שנה על ידי ג'ון שנאטר ומונה מעל 5,400 סניפים בכ-50 מדינות. זוהי רשת הפיצריות הצומחת ביותר בעולם ששברה שיאי מכירות בחודשים האחרונים.
העגבניות המפורסם של הרשת מיובא מארה"ב והוא אחיד וזהה בכל סניפיה בעולם. הבצק הטרי מיוצר על פי מתכון מקורי וסודי, מדי יום במפעל בישראל ונשמר בקירור, ללא הקפאה ונשלח מדי יום לסניפים.
בפאפא ג'ונס אף הקרטון מגיע ארוז עם מדבקה האוטמת את המגש מרגע יציאתו מהתנור ועד פתח הבית, וכך מבטיחה שהפיצה תגיע באופן הטוב והסטרילי ביותר אל הלקוחות.