"רגב בהיכל" שנפתחה לפני כחודש בכיכר התרבות של תל-אביב, משיקה בימים אלו את High Tea – שעת תה, מידי יום בין 15:00-18:00 אחה"צ, כפי שנהוג ומוגש במלון הריץ בלונדון ומלונות יוקרה נוספים בבילוי בסגנון ה- Five O'clock Tea הידוע
את ה-"High Tea" במסעדת רגב בהיכל אפשר לקבל מידי יום החל משעות אחר הצהריים ועד לשעות הקטנות של הלילה. במחיר של 80 שקל לזוג, ניתן לקבל מתקן מיוחד ובו קנקן תה זוגי העשוי מעלי התה המשובחים המשווקים על ידי LE PALAIS DES THÊS, במיגוון טעמים ייחודיים כתה הנזירים שהוא תערובת של תה ירוק ושחור, בהשראת מתכון טיבטי עתיק יומין, תה יסמין צ'ון פאנג, גנמייצ'ה – תערובת מדהימה של תה יפני ירוק ואיכותי ביותר עם אורז קלוי ועוד. קנקן התה ניתן למילוי חוזר על פי רצון הלקוח ולידו מוגשות, כמיטב המסורת האירופאית, צלחות עם כריכוני סלמון, נקניק וגבינה, עוגיות סקונס ומאפינס, מרמלדות וריבות במבחר טעמים מתוצרת ביתית, פטיפורים וחטיפי שוקולד. על מנות ה-High Tea כמו על כל תפריט "רגב בהיכל" אחראי השף יואב בר ולצידו שפית-קונדיטורית נאוה בן יקיר אשר אחראית לכל הקינוחים של "רגב בהיכל".
"רגב בהיכל" הינה מסעדת בילוי המציעה קונספט חדש ומיוחד כמותו טרם נראה בישראל – מסעדת בילוי. "רגב בהיכל" פתוחה 7 ימים בשבוע ומעניקה אפשרות בילוי קבוע המשתנה בהתאם לשעות היום והלילה.
המקום מהווה שילוב ייחודי של בית קפה – מסעדה – בר כשהדגשים בו משתנים לאורך שעות היום וכל המגיע למקום יכול למצוא את שהוא חפץ מבחינה קולינרית בהתאם למצב רוחו, לזמן ולאווירה בה הוא נמצא. הכל מוגש ליד שולחנות ובישיבה על ספות עור רכות ונעימות בהגשת מלצרים לשולחן וליד הבר, כשמסוע חדשני ועליו צלחות עם המנות השונות עובר אל מול עיני הלקוח והוא יכול לקחת ממנו את המנות בהן יחפוץ.
התפריט ב"רגב בהיכל" הינו תפריט המורכב ממנות שהוכנו על ידי שף מוביל. דגש מיוחד ניתן לאווירה ב"רגב בהיכל" וגם היא מתאימה את עצמה לשעות היום והלילה. השחקן והמוזיקאי אלי דנקר אחראי בסופי שבוע על אווירת הבר במקום ועל הפיכת המקום בשעות המיועדות לכך למקום המזכיר "פיאנו בר" בבירה אירופאית קרירה ורחוקה.
צילום: יעל דור
רגב בהיכל – תרס"ט 4 היכל התרבות ת"א – 03-5289289
{loadposition google02}