בורגר טבעוני

מתכון בורגר טבעוני באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

בורגר טבעוני צילום Teka Studio
בורגר טבעוני צילום Teka Studio

רכיבים ל-2 בורגרים

500 גרם פטריות יער

2 בצלים סגולים

2 כפות רוטב סויה

200 מ"ל רוטב ברביקיו

שמן זית

מלח ופלפל

100 גרם כרוב אדום

גבינת צ'דר טבעונית

בייבי תרד

לחמניית המבורגר  

אופן הכנה

קוצצים דק את הכרוב האדום, שוטפים היטב ומניחים בצד.

חותכים את הפטריות לרצועות, ואת הבצלים לטבעות דקות ומטגנים אותם יחד עם הפטריות במחבת עם שמן זית.

מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהמרכיבים מתחילים להשחים.

מוסיפים את רוטב הסויה, מתבלים בפלפל ומטגנים תוך ערבוב במשך 10 דקות.

לבסוף מוסיפים את רוטב הברביקיו ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

טעמו על מנת לראות אם צריך מעט מלח.

מרכיבים את הבורגר: תבשיל הפטריות הטבעוני, לצד כרוב אדום טרי, פרוסת גבינת צ'דר טבעונית ירקות ובייבי תרד.