רשת נובה ג'ויה שפתחה בימים אלו סניף במתחם הקולנוע החדש של סינמטק תל אביב ברחוב הארבעה מוסיפה מנות חורפיות חדשות לתפריט האיטלקי
הכולל מגוון רחב של פסטות טריות ופיצות איטלקיות הנאפות בטאבון העצים של המסעדה.
בין המנות החורפיות החדשות, ניתן למצוא מנות פיאטיני לצד מנות מיוחדות של בשר, דגים ופסטות בטעמים איטלקיים ייחודיים.
בין המנות החורפיות החדשות שמציעה הרשת:
ראשונות
ארנצ'יני (32 שקל)–כדורי ריזוטו סיציליאנים במילוי גבינת פיקורינו, נענע טרייה, צ'ילי ופרמג'אנו. מוגש עם רוטב איולי.
טרטר דג ים (29 שקל)– חציל מושחר, אספרגוס, עגבנייה, עירית, צ'ילי, לימון, שמן זית ויוגורט.
זוקיני פריטו (34 שקל)– זוקיני בבלילת בירה ותבלינים מוגש עם איולי עשבי תיבול.
פסטות
ניוקי תפוחי אדמה עם כבדי עוף (74 שקל) – ניוקי תפוח אדמה עם כבדי עוף, ערמונים, ברוטב ציר בקר.
ספגטי סרדינים נפוליטני (56 שקל)- ספגטי ברוטב שמן זית, יין לבן, גרדת לימון, סרדינים ופטרוזיליה.
פאפרדלה זנב שור –(68 שקל) תבשיל זנב שור וירקות שורש בבישול איטי מוגש עם פאפרדלה טרייה בעבודת יד.
לינגוויני אספרגוס וחלמונים (58 שקל)– אספרגוס, עגבניות שרי צלויות, עירית, כדורי בשר צלויים, חלמון ביצה ושמנת.
ניוקי פורצ'יני (62 שקל)- ניוקי תפוחי אדמה בעבודת יד, שמנת, יין לבן, ציר פטריות פורצ'יני, פטרוזיליה, פרמג'אנו, פטריות ושמן כמהין.
ריזוטו ארנצ'ו (58 שקל)– ריזוטו מתקתק בשילוב דלעת אפויה, חמאה, קרוטונים קצוצים, פרמג'אנו ועשבי תיבול.
עיקריות
אוסובוקו טלה (89 שקל)– בשר טלה בבישול ארוך בציר בקר עשיר ומתקתק עם ירקות שורש, יין לבן ועשבי תיבול על מצע של פירה תפוחי אדמה.
מוסר ים בסגנון ליבורנו (94 שקל) – מוסר ים צרוב על מחבת לוהטת בטאבון ברוטב עגבניות, יין לבן, פרחי צלפים, שמן זית וזיתים.
לאחרונה חנכה הרשת שירות משלוחים חדש ונפתחה חנות ג'ויה קוצ'ינה למכירת פסטות ייחודיות וטריות על פי מרשמים איטלקיים אותנטיים, בעבודת יד, להכנה פשוטה במטבח הביתי.
סניפי ג'ויה
סניף רמת החייל: הברזל 4 רמת החייל, תל אביב, א'-ש', 12:00 עד אחרון הסועדים.
סניף רמת השרון: סוקולוב 66 , רמת השרון, א'- ש' 8:00-23:00, שבת 9:00-23:00
סניף הרצליה: אריה שנקר, הרצליה פיתוח, א'-ש', 12:00 עד אחרון הסועדים.
סניף הסינמטק בתל אביב : רחוב שפרינצק 2, תל אביב, א'-ש', 12:00 עד אחרון הסועדים. 03-6422799
שירות משלוחים חדש ב-5692* joya*
בתמונה: מנות פיאנטיני צילום: בועז לביא
{loadposition google02}