תפריט עסקיות חדש ב"דוד המלך"

בביסטרו 'דוד המלך' של השף שמוליק גל פותחים את השנה עם תפריט חדש לארוחות עסקיות, המציע מנה ראשונה, עיקרית, תוספת ושתייה, במחירים הנעים בין 45 ל-69 שקלביסטרו המלך דוד צילום: דניאל לילה

 

העסקיות ב"דוד המלך" מוגשות בימים א-ה, בין השעות 12:00-18:00.

 

במנות הראשונות ניתן למצוא את קרפצ'יו דוד המלך, פרוסות סינטה עם תחמיץ כמהין, איולי שמן זית, צלפים, פרמזן ורוקט, חציל בלאדי, עם גרגירי חומוס חמים, טחינה ושמן זית, סומאק, עגבניה ובצלי שאלוט, סלט ירוק, מיקס עלים, צנונית, עגבניות שרי, וינגרט הדרים.

 

מתוך העיקריות: סלט עדשים שחורות, עדשים עגבניות עם אספרגוס, נענע, סלק וגבינת עיזים (45 שקל), שניצל, חזה עוף בציפוי פריך עם שום אפוי (45 שקל), ספגטי אליאוליו, עם ירקות, אנטיפסטי, זיתי קלמנטה ופרמז'ן (45 ₪), ספגטי קרם כרובית, פרוסות כרובית מוקפצות עם צנוברים קלויים, שמנת, קרם כרובית ועירית (55 שקל),OZ בורגר נוסח אוסטרליה, עם חסה, מלפפון, סלק בכבישה ביתית (55 שקל), קינואה עוף, עם עשבי תיבול, פיסטוקים, חמוציות וטחינה צהובה בתוספת עוף בגריל (55 שקל), פילה בורי, על טחינה חצילים עם עגבנייה חרוכה בגריל וקרם שעועית ירוקה (69 שקל), סלמון קראסט, מצופה בשומשום צהוב, מוגש עם אצבעות בטטה ונודלס תרד פיקנטי, ורוטב מייפל סויה (69 שקל), ועוד ועוד.

 

ביסטרו "דוד המלך"

רחוב דוד המלך 1, תל אביב

תפריט עסקיות: א-ה, 12:00-18:00


צילום: דניאל לילה


{loadposition google02}