לביבות תירס – מתכון של חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים ל-10 לביבות
1 כוס חלב 1%
ביצה מופרדת לחלבון וחלמון
2 כפות שטוחות קמח
קופסאת גרעיני תירס לייט
אופן הכנה
בקערה אחת מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה, החלב מוגרעיני התירס. מניחים בצד לחצי שעה
בקערה שניה מקציפים את חלבון הביצה לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת החלב והתירס
מחממים הטב מחבת טפלון ומרססים בספרי שמן
בעזרת 2 כפות יוצקים לביבות למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים