תבשיל ירקות בקארי ירוק

תבשיל ירקות בקארי ירוק – המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק

תבשיל ירקות בקארי ירוק צילום Studio Teka

רכיבים

חצי בצל קלוף וקצוץ

1 שן שום

50 גרם שעועית ירוקה טרייה

1 פלפל צ'ילי ירוק

70 גרם ברוקולי

1 פאק צ'וי (כרוב סיני)

50 גרם אספרגוס

חצי קישוא

1 כף ממרח קארי ירוק

50 מ"ל רוטב סויה

500 מ"ל ציר ירקות

500 מ"ל חלב קוקוס

שמן

מלח

שומשום שחור

אורז לבן (להגשה)

הוראות הכנה

מחממים סיר רונדו על הכיריים מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ.

כשהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, את השעועית הירוקה, פלפל הצ'ילי הברוקולי, הכרוב הסיני והאספרגוס ומקפיצים כמה דקות.

כשהם הופכים לחומים-זהובים, שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז המחבת ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי.

תוך ערבוב בכף עץ, מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.

מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.