מדריך היין הישראלי החדש הושק במהדורה ראשונה

המהדורה הראשונה של מדריך היין הישראלי החדש, המדרג את יינות ישראל, הושקה בפורמט דיגיטאלי ומופצת בעברית ובאנגלית ללא תשלוםwine7413


"דניאל רוגוב ז"ל פרסם את המדריך שלו ליינות ישראל, שזכה לתפוצה רחבה וקידם את המותג 'ישראל.' לאחר מותו נוצר חוסר ומדריך היין הישראלי החדש הגיע בדיוק בזמן, על מנת למלא אותו", כך כותב אדם מונטיפיורי, בהקדמה למדריך.

מדריך היין הישראלי החדש, הוא יוזמה של יאיר גת, כתב היין והאלכוהול של ישראל היום וגל זוהר, סומלייה, בוגר לימודי יין בלונדון, סומלייה ויועץ היין של קלארו – המסעדה החדשה של רן שמואלי, שולחן, חדר האוכל, כתית, המזללה, רשת מלונות דן ועוד.

היוזמה יצאה לדרך, ללא מימון או גב כלכלי בקיץ 2013. זוהר וגת טעמו באופן עיוור כמאה וחמישים יינות ישראליים ודירגו אותם על פי איכותם. המדריך מוגבל בהיקפו לשבעים היינות שזכו לניקוד הגבוה ביותר וכולל את פרטי היקבים בהם נעשו היינות. המדריך עוצב על ידי סטודיו רון ידלין, המתמחה במיתוג ותקשורת שיווקית.

הבחירה בפורמט דיגיטאלי, נעשתה על מנת לאפשר למחברים להיות עצמאיים לחלוטין.

בכל מה שקשור למימון הפרויקט ולהיות גמישים בנוגע למועדי היציאה או להפקה של מהדורות שונות. המהדורה הראשונה תופץ למעוניינים ולחברי דף הפייסבוק של הפרויקט, ללא תשלום. המהדורות הבאות יופצו, על פי התוכניות, באמצעות פלטפורמות דיגיטאליות כמו אמאזון או i-tunes.

לקבלת המהדורה הראשונה של המדריך, ללא תשלום, שלחו מייל לכתובת: Israel70wines@gmail.com

לדף הפייסבוק של המדריך: https://www.facebook.com/NewIsraeliWineGuide