מבשלת הגולן: עוג אלון – לאגר טרי בעבודת יד מיושן בחביות עץ אלון

מבשלת הגולן הציגהבתערוכת Beers 2013 את עוג אלון. עוג אלון הינו לאגר חזק, מעונן ולא מסונן, המיוצר בסגנון דאבל בוק שמתאים מאוד לתקופת החורף. לפניכם עוג עם טוויסט אחר ומיוחדog20213

יחד עם צוות יינני יקב רמת הגולן יצרנו במבשלת הגולן בירה שעברה תסיסה בחביות עץ אלון צרפתי והתיישנות באלון אמריקאי.

לדברי טלי לוין, מנכ"לית "מבשלת הגולן": "הרצון התמידי של מבשלת הגולן להציג חידושים ועניין בעולם הבירות, הוביל אותנו ליצירת עוג אלון – בירה המיוצרת בתהליך מורכב בהשראת עולם היין שנוסתה בפעם הראשונה בישראל"

עוג אלון ניחן בצבע דבש עמוק, ארומות של מוקה ווניל, לצד ניחוח של עץ אלון. הוא מתאפיין בגוף בינוני וטעמים עמוקים של וניל, כשברקע מרירות כשותית מעורבת בעץ.

עוג אלון הוא הלאגר שיחמם לכם את החורף. מומלץ לשתות אותו ככה, כמו שהוא, עם ערמונים קלויים ליד (בשביל האווירה של החורף והריח העצי המשגע), וגם לצד פסטה ברוטב שמנת, או תבשילי בשר משובחים.

תכולת אלכוהול ל-100 מ"ל – 8.5 אחוז
קלוריות – 66.

"מבשלת הגולן" מתמחה ביצירת בירות אייל ולאגר ייחודיות, טריות, שמיוצרות בעבודת יד ובכמויות קטנות. תהליך בישול הבירה שלנו מבוקר באופן אישי על ידי הברומאסטר של המבשלה, תוך הקפדה על בחירת חומרי הגלם האיכותיים ביותר. לצד המומחיות והמקצועיות הבלתי מתפשרות, הבירות שלנו מייצגות את הרוח הגולנית, המכילה בתוכה את אהבת הטבע והסביבה, עוצמת סלעי הבזלת ופסטורליות של יישובים ואנשים, שמחת חיים ויצירתיות עשירה. המבשלה הפכה להיות חלק מנוף הבירה הישראלית, ובשנותיה המעטות הצליחה לצבור קהל אוהדים רחב שתמיד שמח לפגוש בבירות העונתיות שיוצאות מעת לעת מבית המבשלה. רק לאחרונה, זכתה המבשלה במדליית כסף בתחרות הבירה הבינלאומית European Beer star Award בקטגוריית הדאבל בוק. 

{loadposition google02}