השפית ועיתונאית האוכל מאיה דרין והמותג סולתם מציעים גרסה מפתיעה להכנת שווארמה הודו ביתית: נתחי הודו רכים ומתובלים, עם גרגירי חומוס, בצל סגול וטחינה.

רשימת מצרכים ל-2 מנות
לשווארמה
300 גרם נתחי שווארמה הודו
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן זית
להגשה
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
גרידת לימון מ-1 לימון
חצי כוס עלי כוסברה
חצי בצל סגול פרוס דק
חצי כוס טחינה טובה ומתובלת
אופן ההכנה
מתבלים את נתחי ההודו בכמון, פפריקה, מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת גריל ומשחימים את השווארמה כ-5 דקות – עד שהנתחים מוכנים.
מוסיפים למחבת גרגירי חומוס, גרידת לימון, כוסברה ובצל , צולים יחדיו למשך שתי דקות.
יוצקים מעל ומגישים.
המתכון באדיבות השפית ועיתונאית האוכל מאיה דרין ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il













