יהונתן גלעדי, השף של חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם , מציע מתכון להכנת פפיוט – מנת סלמון במעטפה.
מצרכים
מארז סלמון קפוא מנות זוגי ממותג "סנפיר" (פרוס למנות, תוצרת נורבגיה)
20 יחידות פטריות שימאג'י
20 יחידות אפונה סינית או 4 יחידות ברוקומיני
50 גרם חמאה פלאשרד
4 פרוסות לימון דקות
כוס יין גי סאז'ה מוסקדה
קורט מלח
הוראות הכנה
לחלק את המצרכים לחצי
לשים פילה סלמון 1 על נייר אפייה ועליו חצי משאר המצרכים לפי סדר כתיבתם
ולחזור על הפעולה עם הפילה השני
לעטוף היטב בצורת סוכריה
להכניס לתנור שחומם מראש על טורבו 230 מעלות ל-8 דקות
להוציא ולהמתין דקה לפני פתיחת ה"מעטפה"