סלט טאבולה טבעוני

Beko – מותג מוצרי החשמל הבינלאומי, מציע מתכון להכנת סלט טאבולה טבעוני פשוט להכנה.

סלט טאבולה צילום יחצ BEKO
סלט טאבולה טבעוני צילום יחצ BEKO

מצרכים

חצי כוס בורגול

1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות

1 כפית מלח

3 צרורות פטרוזיליה

שליש כוס נענע טרייה

שליש כוס בצל ירוק פרוס דק

שליש כוס שמן זית

3-4 כפות מיץ לימון

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

משרים את הבורגול במים עם מעט מלח עד שהוא רך, מסננים ומניחים לו להתקרר.

מערבבים את קוביות העגבניות עם חצי כפית מלח, ומניחים לתערובת לנוח 10 דקות.

מסירים את גבעולי הפטרוזיליה העבים, ומוסיפים את הנענע הטרייה. קוצצים דק ומעבירים לקערה.

מוסיפים את הבורגול שהתקרר, את העגבניות עם המלח, ואת הבצל הירוק לתוך קערת הפטרוזיליה.

טורפים שמן זית, מיץ לימון ומלח לפי הטעם, מוזגים לתוך הסלט ומערבבים.

נותנים לסלט לנוח 15 דקות לפני ההגשה.