תפוחי אדמה בסגנון ניו אורלינס בחמישה שלבים
לרגל ההשקה החדשה מומחי המזון של המותג קוקי מציעים מתכון שקל להכין בבית בעזרת שקית הצלייה של קוקי, להכנת תפוחי אדמה בסגנון ניו אורלינס בחמישה שלבים. תבלין אחד עושה את המנה – קייג’ן, תערובת פיקנטית של פלפלים. ניתן להשתמש בתפוחי האדמה בקליפתם.
החומרים
3-4 תפוחי אדמה
2 כפות שמן זית
מלח
3 כפות (לפחות) תבלין קייג’ן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים או לפרוסות צ’יפס עבות ומכניסים לשקית “קוקי”.
מוסיפים שמן זית, מלח וקייג’ן (בנדיבות) – סוגרים את השקית, ומנערים עד שכל תפוחי האדמה נצבעים באדום.
מחוררים באמצעות קיסם או מזלג כמה חורים זעירים ומכניסים לתנור ל-45 דקות.