שף עינב אזגורי מטאפאיה משלב בתפריט האביב החדש של המסעדה מבחר מנות שנולדו מתוך שיתוף הפעולה בינו לבין שף ג'ורדי ארטאל ממסעדת cinc sentits, מכוכבת המישלן בברצלונה
ארטאל כזכור התארח בטאפאיה לרגל יום הולדת שנה לטאפאיה ויחד עם אזגורי, בישלו ארוחות יום הולדת ללקוחות הקבועים, לשפים ולידוענים רבים שהגיעו לטאפאיה לרגל יום ההולדת.
בהמשך לשיתוף הפעולה, אזגורי בחר את המנות האהובות ביותר, התאים אותן לטעם המקומי וצרף אותן לתפריט של טאפאיה:
קוקה ירקות גינה וגבינת עיזים- בצק אפוי בתנור מעוטר בירקות גינה ומדליוני גבינת עיזים. (26 שקל)
אורז שחור- בדיו של קלאמרי, סופריג'יט וקלאמרי צלוי. ( 32 שקל)
טורטיה דה פטאטס- אומלט ספרדי מתפו"א,בצל וביצים מוגש עם צ'וריזו עגל ורוטב מוחו. ( 34 שקל)
טורחה- לחם בריוש מקורמל עם שוקולד וולרונה מומס וגלידת שמן זיתי ארבקינה. ( 36 שקל)
בומבה ברסלונטה- כדורי בשר עטופים בפירה קרמי ומגולגלים בציפוי פריך עם איולי עריסה (15 שקל ליח' ).
צילום: בן יוסטר
{loadposition google02}