סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק

חקלאי גרנות, חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, מגישה לרגל יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קל הכנה של סלט ירושלמי עם אבוקדו, אגוזים וסומק.

סלט ירושלמי עם אבוקדו אגוזים וסומק של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן
סלט ירושלמי עם אבוקדו אגוזים וסומק של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

מצרכים (להכנת 2-3 מנות)

1 אבוקדו מוכן לאכילה של חקלאי גרנות

2 עגבניות

2 מלפפונים

1 בצל סגול קטן

1/2 כוס קרוטונים

5-6 חצרי אגוזי מלך

1/2 לימון סחוט

1/4 כפית סומק

1 כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה

חותכים 2 עגבניות, 2 מלפפונים ובצל סגול קטן ושמים בקערה.

מסירים את קליפת האבוקדו, חוצים לשניים ומגלענים. חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים לסלט.

מוסיפים את הקרוטונים וכמה חצאי אגוזי מלך.

מתבלים במלח, לימון, סומק ושמן זית ומגישים טרי.