המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון לקינוח קרם קוקוס עם חלבה וסילאן – טבעוני. קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד להכנת קינוח טבעוני, פרווה אשר יכול להתאים גם לרגישים ללקטוז.
מרכיבים ל 4-5 קינוחים אישיים
קרם קוקוס
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
הגשה
סילאן / דבש
שערות חלבה
הוראות הכנה
שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון
מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך
מרכיבים את הקינוח
שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן
יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס
מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.