פרשנות אישית לשני סלטים קלאסיים שהחליטו להתחדש ולהתערבב יחד – סלט סיזר-סלאו בתוספת טחינה. שילוב של סלט קיסר וסלט קולסלאו בגירסה חדשה המשלבת גם רוטב טחינה. המתכון באדיבות חברת בארכה.
חומרים ל-4 מנות
6 עלי קייל צעירים קצוצים דק
רבע כרוב סגול
1 גזר גדול חתוך לרצועות בקולפן
לרוטב
חצי כוס טחינה
2 כפות מיץ לימון
2 כפות מים
1 כפית חרדל
להגשה
זרעי שומשום
אופן הכנה
מערבבים את הירקות בקערה.
מערבבים את חומרי הרוטב בבלנדר.
יוצקים את הרוטב על הירקות שבסלט ומגישים עם שומשום מעל.