אתר החוויות toMix בשיתוף Round Tables של היזם הקולינרי יאיר בקייר חוברים לאמריקן אקספרס ומציגים: 20DAYS BY AMERICAN EXPRESS – מיזם קולינרי ייחודי.
במסגרת המיזם תיפתח מסעדה ב-2 בספטמבר בחלל הקולינרי אומקסאי בשוק הפשפשים במשך 20 ימים ותציע תפריט טעימות בין 9 מנות ו- 2 קינוחים, בניצוחם של השף אור גינסברג שיארח את השף הספרדי עטור השבחים אוליבר פניה אשר החזיק כוכב מישלן ונבחר ל 1 מ-100 השפים הטובים בעולם, ואת השפית קונדיטורית נורית צ'יטאיאת.
על תפריט הקוקטיילים הייחודי ינצח המיקסולוג הבינלאומי מארק אלוורז שנחשב אחד המיקסולוגים הטובים והמעורכים בעולם.
רוני קרני, מנהלת השיווק של אמריקן אקספרס: "כמותג המשקיע רבות ותומך בתחום הקולינריה בישראל ושואף לרגש וליצור לקהל לקוחותיו מגוון חוויות קולינריות איכותיות, אנו גאים ושמחים לקחת חלק בפרויקט קולינרי בינלאומי זה במסגרתו יגיעו ארצה שף ומקיסולוג בינלאומיים מעוטרי פרסים ותארים אשר יחברו לשף וקונדיטורית ישראלים וביחד יגישו לקהל הישראלי חוויה קולינרית בלתי נשכחת".
בנוסף, פתאל המארחת הרשמית מציעה כחוויה משלימה ל-20 DAYS המוצעת באתר toMix ובאתר פתאל – הכוללת לינה במלונות הבוטיק רוטשילד 22 , וניקס תל אביב בשילוב ארוחה של השף המישלן – אוליבר פנה בשיתוף פעולה עם השף – אור גינסבורג והקונדיטורית – נורית ציטיאת.
ענת אהרון, סמנכ"לית חטיבת השיווק והמכירה של רשת מלונות פתאל "אנו נרגשים לחבור למיזם זה אשר משלב איכויות קולינריות עם חוויית אירוח מפנקת במלונות הבוטיק של רשת מלונות פתאל בתא. מיזם זה עונה על הצורך של לקוחותינו לחוויה אורבנית יוצאת דופן"
נבחרת DAYS BY AMERICAN EXPRESS 20
אוליבר פניה
שף בעל הכרה עולמית ואחד השפים המוערכים בספרד. היצירה שלו באה לידי ביטוי במסעדת "אניגמה" הווירטואוזית בלב ברצלונה אותה הוביל מיום הקמתה. אניגמה קיבלה תוך 8 שמונה חודשים בלבד כוכב מישלן ודורגה כאחת מהמסעדות הטובות בעולם ברשימת הבסט 50. זכה במקום ה-92 ברשימה היוקרתית The best chef Awards לשנת 2020. מתוך אמונה שלא יכולה להיווצר חדשנות ללא מסורת, נמצא פניה בחיפוש מתמיד אחר השראה ליצירת אוכל פרוגרסיבי הנשען על מטבח ספרדי ומושפע מהמטבח האסייתי. בימים אלו היצירה שלו באה לידי ביטוי במסעדת "Teatro״ כהמשך של מסעדת ״tickets” האגדית.
https://www.instagram.com/oliverpenyaluque/
נורית צ'יטיאת
המומחיות של נורית צ'יטיאת מתבטאת ביכולת לשלב בין פטיסרי צרפתי, טקסטורות מהמטבח היפני, ואלמנטים מאזור הים התיכון. את ההשראה שלה כשף קונדיטורית היא שואבת מהחוויות שספגה לאורך חייה על הקו בין יפן לישראל. נורית זכתה להכרה כשף קונדיטורית מבטיחה גם בעקבות זכייתה במקום השני בתוכנית הטלוויזיה "הקינוח המושלם". היום היא יוצרת קינוחים ובמאפים מוקפדים בקונדיטורית הבוטיק שפתחה בתל אביב The Pastry Box.
https://www.instagram.com/thepastrybox_/
אור גינסבורג
שף אור גינסבורג התפרסם לראשונה לאחר שזכה במקום הראשון בתוכנית הטלוויזיה "משחקי השף". מאז הוא לא מפסיק להפתיע ולהבטיח את מקומו כאחד השפים המוערכים בישראל. ההשראה למנות המרגשות שהוא יוצר, מושפעת רבות מהמטבח האסייתי ומהמטבח הלטיני. כיום הוא שף בעלים של המסעדות "סלאס" ו"קיצ'וקאי" השוכנות בשוק הפשפשים, ושל החלל הקולינרי הפרטי 'אומקאסאי' בו הוא מגשים את חלומו ואת חלומם של לקוחותיו
https://www.instagram.com/orginsberg/
מארק אלוורז
מיקסולוג ואיש קולינריה מהמובילים בספרד ובפרט ובעולם. בר הקוקטיילים SIPS, שהקים לפני כשנתייםונחשב לאחד הברים המדוברים ברצלונה, דורג כבר בשנה הראשונה לפתיחתו במקום ה- 37 בעולם ברשימת World Best 50 Bars. במרוצת השנים עבד כמנהל הקיראטיבי של כל הברים של קבוצת אל בארי בבעלותו של השף אלברט אדריה – אחד השפים הגדולים בעולם. מה שהביא אותו להפוך במהרה למנהל מערך המשקאות של הקבוצה. אלוורז הקים בשנת2018 את Drink's Atelier, חברה המוקדשת לפיתוח פרויקטים בעולם הקוקטיילים.
https://www.worlds50bestbars.com/the-list/sips.html
https://www.instagram.com/sips.barcelona/
https://www.instagram.com/negroniman/
אומקאסה
חלל האומקסה של השף אור גינסברג, הממוקם בלב שוק הפשפשים בסמטאותיה הצבעוניות של יפו, הינו חלל מרהיב ביופיו המתאים לאירוח אירועי בוטיק קטנים, שכוללים עד 35 סועדים. בחלל מטבח פתוח המעניק שירות לאורחי האירוע בלבד וכך נוצרת חוויית אירוח אישית, חד פעמית, מרגשת ומיוחדת.
https://www.instagram.com/omakase.il/
20DAYS BY AMERICAN EXPRESS
2-24 בספטמבר, עמיעד 10 , שוק הפשפשים, יפו.
שני סבבי סרוויס- בשעה 18:45 ובשעה 21:30
תפריט ארוחת הטעימות הכולל 9 מנות במחיר של 449 שקלים לאדם לא כולל אלכוהול / יין
הטבה בלעדית למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס- 120 שקלים הנחה להזמנה.
חבילת ארוחת שף DAYS20 באתר- toMix חבילת אירוח הכוללת לינה במלונות הבוטיק רוטשילד 22 , וניקס תל אביב מקבוצת פתאל עם ארוחה של השף המישלן – אוליבר פנה
בשיתוף פעולה עם השף – אור גינסבורג והקונדיטורית – נורית ציטיאת.
להזמנות: https://www.to-mix.co.il/20days/