קפה קוריאני מוקצף

קפה קוריאני מוקצף המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

קפה קוריאני מוקצף צילום טקה סטודיו
קפה קוריאני מוקצף צילום טקה סטודיו

רכיבים

חצי כוס קפה נמס

חצי כפית סוכר

חצי כוס מים חמים

חלב

קרח

ניתן להוסיף שוקולד מריר

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הקפה, הסוכר והמים החמים.

מקציפים בעזרת מוט חשמלי עד שנוצר קצף או קרם קפה.

בעזרת כף מעבירים את קציפת הקפה לכוס חלב עם קרח.

ניתן לקשט עם שוקולד מריר מגורד מעל.