ספגטי מוקרם – ד״ר איה בן שלום, מנחה בכירה בחלי ממן, מייסדת רשת המתמחה באורח חיים בריא
מרכיבים
1 ק”ג ספגטיני טריים ומבושלים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות בזיליקום קצוץ
1 כפית מרווה קצוצה
1 כפית אורגנו קצוץ טרי
4 פרוסות גבינה צהובה 9% מגורדת
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
1 שן שום כתושה
אופן הכנה
מבשלים את הספגטיני לפי הוראות היצרן.
בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים.
שופכים את התערובת על הספגטיני המוכן בעודו חם.
מערבבים ומגישים.