עוגת ביסקוויט או בישקוטים

עוגת ביסקוויט או בישקוטים

באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

עוגת בישקוטים של חלי ממן צילום יחסי ציבור

מרכיבים

 250 גרם קמח (1 ו-3/4 כוסות)

 2 שקיות סוכר וניל

1/2  כוס סוכר

1  ביצה + 2 חלבונים

1/4  כפית מלח

1/4  כפית סודה לשתייה

 1 כפית אבקת אפיה

1  כף ברנדי

150  גרם פירות יבשים

אופן הכנה

לערבב בקערה את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח

לערבב בקערה נוספת את הביצה והחלבונים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. להוסיף את תערובת הביצים לתערובת הקמח לערבב ולהוסיף את הפירות היבשים.

ליצור 2 כיכרות ולאפות ב-170 מעלות כ 35-40 דקות.

אפשרות א' – עוגה

לפרוס ל-10 מנות, כל פרוסה = מנת פחמימה

אפשרות ב' – הכנת בישקוטים

לפרוס בסכין חדה כל כיכר ל-20 פרוסות דקות, להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות ב-140 מעלות עד שמזהיב ומתייבש.