טארטלט תפוח באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
מרכיבים לשמונה יחידות טארטלט תפוח
3 תפוחים אדומים
דף בצק עלים אחד
חצי מיץ לימון
כף סוכר
כף קינמון
הוראות הכנה
לשטוף ולחתוך את התפוחים לשניים ולאחר מכן מסירים את ליבות התפוחים וחותכים אותם לפרוסות (כמה שיותר דק- יותר טוב).
להניח אותם בקערה עם מים קרים וחצי מיץ הלימון (לשמירה על הצבע).
לחמם את הקערה עם התפוחים במיקרוגל לשתי דקות כדי שיתרככו.
לאחר שהתקררו, מניחים אותם על נייר לספיגת שארית המים.
לפרוס את דף בצק העלים וחותכים אותו לרצועות של 8 או 9 ס"מ.
לוקחים רצועה אחת ומניחים את פרוסות התפוחים לאורך החלק העליון שלה, אחד על השני, במרחק של 1 ס"מ אחד מהשני.
מקפלים את החלק התחתון של הרצועה מעל עצמה ועוטפים אותה בזהירות כדי ליצור את צורת וורד.
מניחים את הוורדים במגש עם נייר אפייה ומפזרים מעל מעט קינמון וסוכר.
מכניסים את הוורדים לתנור ואפו ב-180 מעלות למשך 15 דקות (עד לגוון חום-זהוב).