אחרי שכבר הספקנו לסיים את כל הקיטנות, אתרי הנופש, הגינות הציבוריות, הבריכות, הים ושאר הפעילויות גילינו שעדיין נותרו שבועיים לסיום החופש הגדול. סדנת הסושי בסניף הסושיה בהוד השרון נשמע כמו רעיון מצוין להעביר בוקר
כל מי שיש לו ילדים מכיר את הדילמה ביציאה למסעדה: גם אם מחליטים על המנות שמזמינים בדרך למסעדה, מכתיבים את ההזמנה כבר למארחת, השרות מהיר במיוחד ולא לועסים את המנות עד הסוף לפני שבולעים, הילדים מאבדים סבלנות איפשהו באזור סיום המנות הראשונות
מאז ימי קרן הרחוקים את השף חיים כהן היה אפשר לפגוש בעיקר מעל מסך הטלוויזיה, אם זה בתוכניתו השבועית בערוץ 1 או בשנים האחרונות במאסטר שף של שידורי קשת. זו בדיוק הסיבה שפתיחתה של מסעדת "יפו-תל אביב" של השף חיים כהן ושותפו ד"ר אלי לנדאו הוא ארוע מאוד מסקרן
מסעדת רוסטיקו חוגגת בימים אלו את זכייתה בתואר "spitalita italiana" מטעם לשכת המסחר האיטלקית ואיגוד השפים האיטלקי, ואת ימי ההולדת של שני סניפיה (סניף באזל בן 3, סניף רוטשילד בן 6)
שנות התשעים עשו נזק עצום לתדמית של האוכל האסייתי בישראל. מתחת לכל שמשיה הוקמה מסעדה "סינית", שכל קשר בינה לבין סין או המזרח הרחוק מקרי בלבד. התפריט שהוגש בדרך כלל במגשיות או בצלחת מחולקת לתאים התבסס על שילובים מרתקים של אטריות וירקות שהוקפצו ביותר מדי שמן, אגרולים שטוגנו ביותר מדי שמן ובננה מטוגנת בהמון שמן
.בערב חורפי וגשום במיוחד הגענו שני מבוגרים ושני ילדים בגילאי ארבע ושמונה למסעדת קניבר החדשה בהוד השרון. המסעדה ממוקמת במרכז הוד השרון ויש לה חניה פרטית מאחור. פנים המסעדה מעוצב כשמו - בר פינתי במרכזו ומטבח רוחש מאחוריו, כאשר בפנים המסעדה כמה שולחנות עץ ובחוץ מרפסת מקורה בהתהוות
הקולינריה במתחם הדרומי של אזור חיוג 09 השתדרגה בחודשים האחרונים בכמה מסעדות חדשות, שמאפשרות התלבטות אמיתית איפה כדאי לאכול. בקניון ערים בכפר סבא נפתח סניף של רשת ההמבורגריות מוזס,
בהוד השרון נפתחה כבר לפני כמה חודשים אסיה מוניקה ולאחרונה הצטרפה אליהן זוזוברה שנפתחה במרכז ג'י בכפר סבא אחותה של המסעדה הותיקה באזור התעשייה בהרצליה פיתוח, שכמו מסעדת מוזס ומסעדות רבות אחרות נמצאת בבעלות קבוצת ירזין