לצד מאכלים כמו בשר וירקות, ישראלים מאוד אוהבים לאכול דגים. זה לא מפתיע לאור העובדה שישראל היא מדינת חוף, ואנחנו נהנים מעשרה חודשים של קיץ פחות או יותר
לכבוד ראש השנה ליימן שליסל משיקה מארז מהודר וחגיגי של סוכריות וורטרס אורגינל

לקראת שבועות יוצאות רשתות המזון, בתי הקפה וחנויות הגבינות עם מוצרים חדשים לארוחה הכי לבנה של השנה

הישראלים אוהבים דגים. בין אם לשבת, בין אם כמנה ראשונה או עיקרית ואפילו מטוגן או כקציצה. יש כל כך הרבה סוגים, טעמים ואפשרויות שהם פשוט בילט-אין במטבח הישראלי

אינה קראבצקי, הזוכה הראשונה של "מאסטר שף", מגיעה לערוץ הראשון ותגיש את תכנית הבישול "טעמים ירוקים" שתתמקד במטבח האורגני, הצמחוני, הטבעוני ונטול הגלוטן

את הכלל הבסיסי להכנה של בשר: פריך וחרוך מבחוץ, אדמדם מבפנים - כולם מכירים. אבל איך מגיעים לדרגת העשייה המדויקת ?

שני מותגי המסעדות ימשיכו לפעול בנפרד ולא ייעשה ביניהם מיזוג. לרשת בורגרים 49 סניפים ו-21 בהקמה

רשת הסופרמרקטים טיב טעם תפעיל לראשונה סניף בעיר רעננה במתכונת פעילות של 24 שעות 7 ימים בשבוע. זה הסניף הראשון מחוץ לעיר תל אביב הפועל במתכונת כזו

הישראלים אוהבים את פרי האננס האקזוטי, בעיקר שאוכלים אותו טרי. האננס מכיל ויטמינים ונוגדי חמצון ונהוג לשלב אותו במטבח הישראלי במאכלי עוף ובקר או כמנה אחרונה

אתר המסעדות rest.co.il בשיתוף "טלטל- יזמות, שיווק והפקה", חוגגים יום הולדת 19 לפרויקט האוכל הוותיק בישראל "שבוע גורמה- בוחרים לאכול טוב"