מסעדה חדשה מצטרפת לשוק האוכל המתחדש שרונה מרקט: המסעדה האיטלקית הכשרה פיאצה גרנדה מציעה תפריט איטלקי המבוסס על המטבח של נאפולי, החל מפיצה נאפוליטנית, פסטות, דגים קינוחים, קפה ועוד. השם פיאצה גרנדה, (באיטלקית: הכיכר הגדולה), נבחר בשל הרחבה הגדולה שמחוץ למסעדה.
מאחורי הקמת המסעדה עומדים היזם הקולינארי ערן הרשקוביץ ושף המטבח האיטלקי – מנה שטרום, שחברו יחד והקימו את המסעדה האיטלקית הכשרה בלב תל אביב.
לדברי ערן הרשקוביץ, הבעלים של פיאצה גרנדה: "הקמתה של פיאצה גרנדה היא גם סימן להתחלה של תקופה חדשה ושונה בחיי כיזם קולינארי. בזמן הסגר, הוא אומר, כשהמסעדות היו סגורות התפנה לי זמן למשפחה והחלטתי שאני רוצה לשמר את הערך הזה בחיי. לכן בחרתי לפתוח מסעדה שתהיה כשרה מחד ומאידך תנגיש לתושבי תל אביב והסביבה את המטבח האיטלקי הנפוליטני, על כל גווניו, ותאפשר להנות מבילוי קולינארי איטלקי מקורי בלב תל אביב".
מנת הבית של המסעדה החדשה הן פיצות נפוליטניות, מבצק במתכון מיוחד, התופח במשך 72 שעות ונאפה בחום של 450 מעלות בטאבון שיובא מהעיר נאפולי.
במקום מוגש גם קפה נפוליטני מקורי בחליטה ייחודית, המוכן במכונת קפה איטלקית מסורתית עם מנופים.
ומה עוד בתפריט?
מנות ראשונות: פוקאצ'ה, סביצ'ה דג ים, פולנטה רכה עם פטריות בניחוח כמהין וכדורי ריזוטו במילוי גבינות (33-58 שקלים).
פסטות טריות בהכנה במקום: פטוצ'יני פינג'י, רביולי סלק, פטוצ'יני סלמון, רביולי ארטישוק ירושלמי, ניוקי ערמונים ועוד (69-89 שקלים).
פיצות נפוליטניות מהטאבון: פונגו – עם פטריות שמפיניון ופורטבלו צלויות, פרמזן ושמן כמהין, קמפו דה פיורי – עם רוטב שמנת, תפוח אדמה, ביצה קשה ומיונז, פורטו – בתוספת גבינת מסקרפונה, סלמון מעושן, בצל סגול ועלי רוקט, קופורטו – קרם שמנת, תרד וקוביות בטטה, מרקטו – בתוספת תירס חרוך, פלפלים בצל סגול וצ'ילי, פולנטה – עם קרם פולנטה, פטריות, בצל ירוק ושמן כמהין, קרצ'ופי – עם ארטישוק, פטריות, זיתי קלמטה ופרמזן, רג'ינה מרגריטה – רוטב עגבניות, מוצרלה ובזיליקום (59-74 שקלים).
סלטים (59-63 שקלים), מנות דגים – סלמון ודניס (103-199 שקלים) ומגוון קינוחים מתוקים (32-52 שקלים).
פיאצה גרנדה – הכיכר הגדולה
רחוב קלמן מגן 5, (מתחם שרונה מרקט תל אביב)
שעות פתיחה
ימים ראשון – חמישי 10:00 – 23:00
שישי 10:00 – 15:30
שבת 20:45 – חצות
בכשרות הרבנות תל אביב
לפרטים נוספים : 03-671-4653