סלט צבעוני

מתכון להכנת סלט צבעוני באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

סלט צבעוני צילום טקה סטודיו
סלט צבעוני צילום טקה סטודיו

מרכיבים

1 ברוקולי מאודה חתוך לקוביות

1 פרוסת כרוב אדום, קצוצה דק

1 עגבנייה חתוכה לקוביות

3 כפות תירס משומר

1 גזר פרוס

1 אורז חום מבושל

צרור  מלפפונים חמוצים קצוצים

צרור אגוזי קשיו

3 כפות שמן זית

1 קורט מיץ לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

פטרוזיליה טריה

שומשום

רוטב בוטנים

2 כפות חמאת בוטנים

2 כפות רוטב סויה

1 כף סירופ אגבה

הוראות הכנה

מאדים את ברוקולי וחותכים לקוביות.

קוצצים דק את הכרוב אדום וחותכים את העגבנייה לקוביות.

בנוסף, חותכים לפרוסות את הגזר בכדי להוסיף מרקם מגוון.

קוצצים את החמוצים ומניחים בצד ומערבבים יחד עם שאר המרכיבים.

את מרכיבי הרוטב מניחים בקערה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה, מוסיפים קורט שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל.

הוסיפו את רוטב הבוטנים שהכנתם.