מרק קר כתום עם דלעת וכורכום

מרק קר כתום עם דלעת וכורכום – באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית

מרק קר כתום עם דלעת וכורכום צילום יחצ BEKO

מצרכים

1 בצל

15 גרם שמן זית

400 גרם גזר

600 גרם דלעת

1 שורש כורכום טרי

5 גרם אבקת כורכום

מיץ מ-2 תפוזים

מלח

פלפל

מים

אופן ההכנה

מקלפים וחותכים את הדלעת, גזר, בצל ושורש הכורכום

מטגנים קלות את הבצל במחבת, מוסיפים את הירקות החתוכים

מוספים מים עד לכיסוי מלא ומרתיחים ל- 10 דקות

מוסיפים מיץ תפוזים

טוחנים את המרק

מתבלים ומגישים