המותג הקולינארי מאסטר שף ממשיך להתרחב ומשיק רוטב סויה מסורתית – רוטב איכותי המיוצר לפי מיטב המסורת היפנית
המוצר החדש מכיל 40 אחוז פולי סויה מיפן – כאשר על פי החברה מדובר בריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק.
פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית, מגיעים היישר מהאי הוקאידו שביפן וגדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי.
מגדלי הסויה באי, משמרים מסורת ארוכת שנים בעת גידול הפולים, אשר שומר על טעם ואיכות מהטובים בעולם. הסויה עוברת תהליך תסיסה טבעי ולאחר מכן מיושנת בחבית עץ.
ריכוז גבוה זה של פולי סויה ותהליך ההתססה המסורתי יוצרים רוטב בעל גוון עמוק ועשיר בהתאם למיטב המסורת היפאנית.
על פי החברה, הסויה המסורתית של מאסטר שף גם עדיפה בריאותית לאור ערכי הנתרן הנמוכים בהשוואה לכל המתחרים בשוק.
בנוסף, לסויה המסורתית קיימת גם גרסה מופחתת נתרן, אף היא מכילה ערכי נתרן נמוכים בהשוואה לכל המוצרים מופחתי הנתרן האחרים בשוק.
מחיר מוערך לצרכן: 15.90שקלים
ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק