מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה

בר מלון דן אכדיה עבר תהליך חידוש וריענון, תוך שמירה על עיצובו הייחודי והפך לבר יין עכשווי אשר מציע מבחר יינות ישראלים לצד תפריט של מנות שהותאמו כליווי ליין ואלכוהול.
הבר מציע תפריט מגוון של יינות ישראליים מהיקבים המובילים בישראל שנבחרו בקפידה על ידי גל זהר, יועץ ושופט יין בכיר, ביניהם: המערה, דומיין דה קסטל, יתיר, טוליפ, בנימינה, רקנאטי, הרי גליל, פלם, סגל, מונטיפיורי, גוש עציון, צרעה, עמק יזרעאל, מאיה ועוד.
תפריט היין מציע יינות ישראלים שנבחרו בקפידה ותומחרו בהגינות. מבחר גדול של יינות מוצע בכל עת לטעימה.
ניתן להזמין יין גם בחצאי כוסות, על מנת להכיר וליהנות ממבחר גדול יותר ולהעמיק את חווית הטעימה. טעימה של שני יינות יעלו 59 שקלים, שלושה יינות: 87 שקלים וטעימה של וארבעה יינות: 111 שקלים.
תפריט הבר כולל גם תזקיקים וכהילים העשויים על טהרת הענבים כמו ברנדי, קוניאק, גראפה ועוד.
בנוסף, הבר מציע תפריט עם מנות מיוחדות שהותאמו להגשה לצד היין הוכן על ידי שף המלון, גולן ישראלי. בין המנות המוצעות בתפריט: ברוסקטות עם מבחר תוספות, הרינג עם איולי זעפרן, פילה בקר עם שאלוטס ואיולי חרדל (40-25 שקלים), פילה דג ים עם קרם אפונה ואספרגוס, גרבלקס כבוש ומעושן (50-42 שקלים), מיני המבורגרים עם תוספות מגוונות, פלטת נקניקים (50-42 שקלים).
רשת מלונות דן מובילה מגמה של הקמת ברי יין, לצד שילובם של סומלייה מוסמכים בצוותי המלונות, אותה מוביל חיים שפיגל, מנהל אגף מזון ומשקאות ברשת, במטרה לקדם את עולם היין הישראלי במלונות דן.
ברשת מלונות דן מציינים כי בר היין הראשון של הרשת שהוקם בשנה שעברה במלון המלך דוד בירושלים, זוכה להצלחה גדולה ותשבחות כאשר תפריט היין שלו נבחר לאחרונה למקום הראשון בקטגוריית תפריט היין הכשר הטוב ביותר בישראל בתערוכת סומלייה 2017.
שעות פעילות בר היין "אכד": בימים א׳-ה׳ משעה 17:00 עד 22:30
טלפון לפרטים והזמנת מקומות: 09-9597031
כתובת: מלון דן אכדיה, רמת ים 122, הרצליה