אננס מקולף – טיב טעם בשירות חדש בסניפי הדגל

הישראלים אוהבים את פרי האננס האקזוטי, בעיקר שאוכלים אותו טרי. האננס מכיל ויטמינים ונוגדי חמצון ונהוג לשלב אותו במטבח הישראלי במאכלי עוף ובקר או כמנה אחרונהtivtaam81213
קילוף אננס לא תמיד פעולה פשוטה עבורנו ומצריך זמן רב. רשת טיב טעם מציעה שירות חדש וייחודי ללקוחותיה אשר נותן פתרון נוח, קל ויעיל לקילוף האננס, ללא מגע יד אדם.

את המכונה ניתן למצוא במחלקת הפירות, בסניפי הדגל של טיב טעם (ראשון מזרח, רמת החייל ונתניה), בו יציעו ללקוחות במחלקת הפירות והירקות בקניית אננס לקלף אותו ואף לחתוך אותו לפרוסות.

לדברי רוני גרין, מנהל המכירות ומועדון הלקוחות ב "טיב טעם": "כחלק מחוויית הקניה הייחודית שאנחנו מציעים ללקוחות הכנסנו מכונה ייחודית המאפשרת ללקוחות ליהנות מאננס טרי שמקולף במקום".