מתכון להכנת פיצה צמחונית על טהרת הבריאות באדיבות המומחים של Beko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי
מצרכים לבצק
כרובית אחת
שמן זית
1 ביצה
2 כפות קמח חומוס
מלח
אורגנו
רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות
תוספות שאוהבים: תרד, עגבניות שרי, פטריות, צנוברים, עגבניות
אופן ההכנה
נחמם תנור ל-180 מעלות
נחתוך (אפשר גם לגרר בפומפיה) את הכרובית לחתיכות דקות ככל הניתן, נתבל במעט מלח ונקפיץ במחבת עם מעט שמן זית.
נערבב את הכרובית עם הביצה, קמח החומוס והאורגנו וניצור בצק. נלוש עד לקבלת מרקם אחיד.
נשטח את הבצק על תבנית ונכניס לתנור לאפיה למשך כ-10 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
כאשר הבצק כמעט מוכן, נוציא מהתנור ונמרח את רסק העגבניות.
נפזר את התוספות שאנחנו אוהבים ונכניס לאפייה ל-10 דקות נוספות.