הטרקלין חוגג יום הולדת חמש

הטרקלין חוגג יום הולדת חמש ומציע ארוחת חמש על חמש הכוללת מנה ראשונה לבחירה, עיקרית לבחירה וכוס יין במחיר 155 שקלtraklin231011

לטרקלין חיבור אולטימטיבי בין שני עולם האוכל ועולם היין, כאשר בתפריט המסעדה הבשר פוגש מגוון עצום של יינות בוטיק. הביסטרו קיים כבר מעל חמש שנים ומציע חוויה קולינארית שלמה, כאשר הוא חרט על דגלו בין בשר ויין, בעיקר יינות בוטיק ישראליים, ובכך להעשיר את לקוחותינו בחיבור המיוחד שבין בשר ליין תפריט היינות של "הטרקלין" מונה כ- 170 סוגי יינות בוטיק מהארץ ומהעולם  ויקבי בוטיק ישראליים שזוכים לחשיפה ראשונית בטרקלין. סומלייה המסעדה והצוות המיומן והמקצועי ישמחו להתאים יין לכל מנה. 

המנות הראשונות:

סביצ'ה דג טרי- דג טרי בויניגרט הדרים ומלח אטלנטי (הדג משתנה בהתאם לדיג היומי).

קרפצ'יו דג ים טרי – בזילוף שמן זית לימון וצלפים איטלקים

סטייק טרטר – בשר בקר מיושן קצוץ בסכין ומוגש על ברוסקטה איטלקית

שקדי טלה על סלט בורגול ערבי- שקדי טלה צלויים על הגריל על סלט בורגול אותנטי

טחול מרוקאי – מיקס חלקי בקר בתיבול מרוקאי חריף

עיקריות:

סטייק רוקה – רצועות בשר שייטל מוגש על מצע סלט רוקט ופרמז'ן, פלחי בצל מטוגן ותפו"א.

פורטר האוס 900 גר' (מנה זוגית)- נתח סינטה ופילה על העצם בתוספת פוטטו צ'יפס.

אנטריקוט 550 גר' מפרה בוגרת (מנה זוגית)- נתח מיושן כחודש ימים מפרה בוגרת ועסיסית.

סינטה לצריבה- מנת הדגל של הטרקלין- נתחי סינטה לצריבה אישית על אבן לוהטת.

נתח קצבים – בשר בקר מובחר, מוגש על שיפוד לצד פוטטו צ'יפס ומלח ים אטלנטי

יינות:

ריזלינג מזור – יין ריזלינג הגדל מכרמים במרכז הארץ ע"י היינן עמית ברוק שלמד באוסטרליה ייננות והתמחה בגידול יינות ריזלינג ולבנים בכלל בגרמניה (נוצרו 1500 בק')

יקב בן חנה- מדיטרנו- יין בלנד המשלב גרנאש סירה ופטי ורדו, מהרי ירושלים (ייצור של 300 בקבוקים בלבד)

יקב בן חנה- פטיט ורדו- יין זני המיושן 24 חודשים בחביות (נוצרו 600 בקבוקים בלבד)

יקב דדה- קברנה ספיישל רזרב – יין זני של קברנה סובניון מיקב דדה שבכרמל- היין התישן למשך 24 חודשים בחביות עץ אלון חדשות (נוצרו 600 בק')

ברברה מלבק – בלנד של יחס שווה של ברברה איטלקית ומלבק ארגנטינאי הגדלים על אדמת השפלה (אזור זיכרון) היין מציג שילוב של טרואר ישראלי לזנים מהעולם (נוצרו 1000 בק')

דרכיהם של השף משה יוחנן והסומלייה יוסי בן אודיס הצטלבו לפני כחמש שנים כאשר הקימו יחדיו את "הטרקלין" ובו כל אחד מהם נותן ביטוי לאהבתו, זה לבשר וזה ליין. השילוב המקצועי והעסקי של השניים יוצר ביסטרו איכותי ללא פשרות המבטא את האהבה והחיבור שבין בשר איכותי ויין איכותי.

בתמונה: סטייק רוקה צילום: שי בן אפריים