תנובה שף מכריזה על מהלך חורף "ניחוח הקדרה – טעמים מעוררי השראה"

תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי מכריזה על מהלך "ניחוח הקדרה– טעמים מעוררי השראה" לחורף 2012. מטרת המהלך הנה להעניק סיוע קולינרי מקצועי ללקוחות תנובה שף להעשרתתנובה שף צילום יוסי סליס תפריטי החורף במגוון מנות קדרה חורפיות, ולספק פתרונות לייעול עלויות המזון (Food Cost) ללקוחות החברה בשווקים השונים

במסגרת המהלך צוות השפים המומחה של תנובה שף יעמוד לרשות לקוחות החברה ויעניק הדרכות וסיוע בנושא.

 

את המהלך תקדם תנובה שף במספר שווקים. קונספט המהלך יותאם לצרכי כל סגמנט בשוק (מסעדות, בתי מלון, הסעדה מוסדית) כאשר הפתרונות לייעול עלויות המזון Food Cost והעשרת חווית הסועד יבואו לידי ביטוי בכל השווקים : בשוק המסעדות תסייע תנובה שף בהעשרת תפריטי המסעדות ובמענה עבור הסועד, אשר מחפש חוויה עשירה בטעמים וניחוחות, בעלויות נמוכות יותר מנתחי בשר הפרמיום. בשוק המלונות, המהלך יבוא לידי ביטוי בהצבת עמדות קונספט מעוצבות להגשת מנות הקדרה החורפיות לאורחי המלון, וכמו כן תקדם החברה עשרות עמדות קונספט מעוצבת גם בשוק ההסעדה המוסדית במקומות העבודה.

 

בימי החורף הסועדים מחפשים תחושה של בית חם, לשבת סביב קדרה אפופה ניחוחות מפתים וליהנות מנתחי בשר רכים ועסיסיים, שהתבשלו לאט-לאט והתמזגו בטעמם של הירקות ועשבי התיבול. מנות הקדרה מעשירות ומגוונות את התפריט החורפי הקבוע של מגוון מסעדות, מלונות והקייטרינג עם מנה עשירה ונחשקת בעלת ניחוח ביתי ומחמם.

 

רינת אשכנזי, מנכ"ל תנובה שף: "מהלך ניחוח הקדרה נולד מתוך רצון לספק פתרונות קולינריים ותפעוליים ללקוחותינו ולאפשר להם לייעל את עלויות המזון שלהם. השפים המומחים של תנובה שף מעשירים את בשורת מנות הקדרה ויעניקו את המענה המקצועי ביותר בתחום בישולי הקדרה ללקוחותינו אשר יעצימו את חווית הסועד בחורף הקרוב".

 

{loadposition google02}