מסעדת "סיפו" של השף עידן מצנר משיקה תפריט קיץ חדש וקליל עם הרבה דגים, ירקות, פירות ים
השף עידן מצנר : "יצרתי תפריט קיץ מרגש וססגוני, עם הרבה מאוד אופציות ששומר על תמחור ידידותי ומאפשר בילוי אמיתי".
בין המנות החדשות לקראת הקיץ
טרטר דג ים, סלרי, שמיר, בצל, מוצרלה (47 שקל)
מאפה עגבניות וגבינות פרמז'אנו רג'אנו, שמנת חמוצה וביצה עלומה (32 שקל)
שרימפס בלימונים כבושים, במיה וכוסברה (57 שקל)
קלמרי בייקון, קונכיות פסטה, אפונת גינה , יין לבן וחמאה (57 שקל)
ועוד מנות רבות שעיקרן דגים ופירות ים, אבל גם מנות לאוהבי הבשר, צמחונים ואפילו טבעונים.
בתפריט נשארו גם מנות דגל של המסעדה
סרדינים כבושים, מחית סלק, יוגורט ועירית (39 שקל)
קבב דג ים עם סלט עגבניות וטחינה אתיופית (57 שקל)
קבב מפורק עם טחינה, סחוג ביתי, בצל בסומק, פלפלים חריפים ופיתה (47 שקל)
גם בגזרת הקינוחים יש חדשות
קרם יוגורט עם פיסטוקים, קונפיטורת משמש וסילאן (32 שקל)
טופי שוקולד עם קצפת שוקולד, בראוניז וגלידת קוקוס (30 שקל)
צלחת פטיפורים (38 שקל)
סיפו, רחוב נחמן 3, שוק הפשפשים. טלפון: 03-6038121
צילום: דן פרץ
{loadposition google02}