סברה פתחה מרכז מחקר ופיתוח לחומוס

חברת סברה, חברת הסלטים והמטבלים המובילה בארצות הברית ומנהיגת שוק החומוס האמריקאי ,שותפות של קבוצת שטראוס וחברת פפסיקו העולמית, חנכה היום במפעל החומוס בריצ'מונד שבוירג'יניה את המרכז למצוינות של סברהsabra22613

מרכז המחקר והפיתוח הבינלאומי לממרחים ולמטבלים של החברה – הראשון מסוגו בכל העולם. המרכז למצוינות שהוקם היום יספק שירותים הן לחברת סברה והן לחברת אובלה – הזרוע הבינ"ל של שותפות שטראוס-פפסיקו לסלטים ולמטבלים מחוץ לארצות הברית.

מרכז המחקר והפיתוח יעמיק את המחקר על המוצרים בהם משתמשות החברות בייצור הסלטים והמטבלים – החומוס, הפירות והירקות- ויאפשר להן להמשיך ולהוביל את השוק דרך גיוון מתמיד של מוצריהן, מתן דגש לערכים התזונתיים הגבוהים של מוצרי החברות והקפדה על ייצור מוצרים בריאים וטעימים כאחד. המרכז ישתף פעולה עם אוניברסיטאות ומרכזי מחקר חקלאיים והוא כולל בתוכו מרכז קולינרי, מודולים מחקריים, מעבדות ומתחמי בישול וטעימות, אשר יסייעו לחברות ולשותפיהן לעמוד בקצב הפיתוח והחדשנות הבין לאומית, לשפר ולייעל את כלל התהליכים הקשורים למוצרי החברות – מטיב המוצרים החקלאיים, דרך הנדסת מזון ועד למארזים ושינוע המוצרים.

בעצם פתיחת המרכז סברה מרחיבה את מפעל ייצור החומוס שלה והוא הופך למתחם הגדול והמתקדם בעולם לייצור חומוס.

גדי לסין, נשיא קבוצת שטראוס, אמר היום לרגל חניכת המרכז : "פתיחת המרכז למחקר ולפיתוח הראשון מסוגו בעולם היא אבן דרך חשובה לקבוצת שטראוס בשותפותה עם חברת פפסיקו העולמית, והיא מחזקת את הפיכתנו לשחקן בינ"ל מוביל גם בתחום הסלטים והמטבלים. הידע והניסיון שכבר נצברו אצלנו, לצד הכלים המחקריים הקיימים במרכז של סברה, יאפשרו לחברות בשותפות שטראוס-פפסיקו להמשיך ולספק לצרכנים את המוצרים האיכותיים ביותר, תוך שמירה על יצירתיות וחדשנות שהם חלק בלתי נפרד מתווית האיכות של שטראוס בכל מדינה שבה היא פועלת"
.
עיתון הוול סטריט ג'ורנל פרסם היום, לרגל פתיחת המרכז, כתבה נרחבת תחת הכותרת : "החומוס כובש את אמריקה" ובו תיאור כיצד חברת סברה מפתחת את זני החומוס בארה"ב אל מול אתגרי האקלים המקומיים. מתוך הכתבה : "החומוס, מאכל מזרח תיכוני ידוע, צובר קהל גדל של אמריקאים המבקשים חטיפים בריאים יותר. החומוס נמוך בשומן ובעל פרוטאין גבוה והשוק שלו בארה"ב מוערך בכ-530 מיליון דולר בשנה שעברה – עליה של 11 אחוז מהשנה הקודמת….סברה, יצרנית החומוס הגדולה בארה"ב השייכת לקבוצת שטראוס הישראלית ולחברת פפסיקו, אפשרה ליותר אמריקאים להכיר את החומוס".

https://online.wsj.com/article/SB10001424127887323798104578453174022015956.html?KEYWORDS=david+kesmodel

{loadposition google02}