יונתן רושפלד חוגג 20 שנה בתל אביב ומזמין את השף ירון שלו ממסעדת "טוטו" לבשל איתו את עשר המנות הטובות ביותר במסעדותיו בשני העשורים האחרונים. האירוע יתקיים במסעדת הרברט סמואל
בין המנות שנבחרו
1996- מרק לובסטר מוקצף
1998- ביצי שלו בקרם חצילים ופרמז׳אן רג׳אנו
2001- צלעות טלה ושקדי עגל בסיר אטום
2002 – עגבניות ב 3 טקסטורות
במהלך הערב יוגש Fixed Menue במחיר של 350 שקל לאדם, והוא יכלול 4 מנות.
לרגל האירוע יוצע מבחר יינות שהותאמו במיוחד לארוחה זו.
מספר המקומות מוגבל, יש להזמין מראש.
הרברט סמואל, טל להזמנות: 054-2552701
צילום: דניאל לילה
{loadposition google02}