חממת הפודטק The Kitchen של קבוצת שטראוס אירחה תחרות פודטק בינלאומית
חממת הפודטק The Kitchen של קבוצת שטראוס, קרן ההשקעות הספרדית קרדומן, המרכז הקולינארי אסיף וסטארט-אפ ניישן סנטרל,…
שף ערן שוורצברד יוביל וינהל את מגמת האפייה במכללת אורט דן גורמה
שף ערן שוורצברד, מהקונדיטורים המובילים והמוערכים ביותר בישראל, יוביל וינהל את מגמת האפייה המקצועית החדשה במכללת אורט…
קטשופ היינץ במנות אישיות חוזר למטבח המוסדי
דיפלומט, יבואנית היינץ בישראל, משיקה קטשופ היינץ במנות אישיות למטבח המוסדי, המותאמות למסעדות, משלוחים, חברות קייטרינג ועוד
גליל אקספורט מקבוצת מילופרי ייצאה בשנה מעל 17000 טון אבוקדו
סיכום שנת 2012 באבוקדו: חברת "מילופרי" מדווחת על עונה ברוכת ייבול עם תוצרת של 23,000 טון: 1,000 טון יותר מבשנה שעברה
ועידה מקצועית בנושא מהפכת שמן הזית באירועי TerraOlivo
במסגרת אירועי TERRAOLIVO , תתקיים בין 10-11 ביוני (ימים ראשון- שני), וועידה מדעית בינלאומית – "מהפכת שמן הזית – איכות, קולינריה ובריאות", בניהולו המקצועי של…
יובל שפירא מונה למנהל מפעל "עינת תעשיות מזון"
יובל שפירא (46), מונה למנהל מפעל "עינת תעשיות מזון", יצרנית מוצרי הלחם, הכריכים המוכנים, מוצרי המוזלי והפירות הטריים מקיבוץ עינת
יקב מורד ישווק בסניפי רשת טיב טעם
בהסכם שנחתם בין רשת המזון 'טיב טעם' לחברת ההפצה של יקב מורד כספי משקאות חריפים הוחלט על הפצה של שיכר פסיפלורה, רימונים ואשכולית אדומה, מסדרת…
גלידת שטראוס משיקה קטגוריה חדשה בתחום הקפה הקר CAFÉ ZERO
גלידת שטראוס משיקה מוצר חדש בתחום הקפה הקר: CAFÉ ZERO אייס קפה קרמי במגוון טעמים – קפוצינו, אספרסו ומוקהצ'ינו. המוצר ישווק בשלב ראשון בחנויות נוחות…
מרכז תעשיות קולינאריות יקום בפארק אלון תבור
פארק התעשייה "אלון תבור" המנוהל על ידי המנהלת המשותפת "יזרעאל- עפולה" מרחיב פעילותו בתחום תעשיות המזון ונמצא במגעים לקליטת יקב בוטיק בתחומו ובית בד לייצור…
חברת אחוה רכשה קו ייצור חדש לחלוה בהשקעה של 8.5 מיליון שקל
חברת אחוה רכשה קו ייצור חדש לחלוה, בהשקעה כספית של 8.5 מיליון שקל. קו הייצור הינו פרי פיתוח של חברת "אחוה" בשיתוף מומחים בינלאומיים ומומחי…
השף דיויד פרנקל זכה בתחרות גמר "גביע הבישול" של סאן פלגרינו בישראל
גמר תחרות גביע הבישול של סן פלגרינו התקיים במלון הרודס בתל אביב, במסגרתו נבחר השף הצעיר דיויד פרנקל מבין 4 השפים שהגיעו לגמר
כיתות אומן עם גדולים השפים והקונדיטורים בעולם בבישולים
בית הספר הגבוה לקולינריה – בישולים משיק את תוכנית "ענקי הקולינריה" – סדרת כיתות אומן בהנחיית גדולי השפים והקונדיטורים בני זמננו, ממעצבי הקולינריה העולמית
מה אוכלים בעבודה: בהייטק סושי ונודלס בתעשיה שניצל וצ'יפס
בהייטק מעדיפים סושי ונודלס, בתעשיה מעוניינים בשניצל וצ'יפס, ולמרות המגוון שמציעים בחדרי האוכל, העובד הישראלי הממוצע עדיין שומר אמונים לעוף ולתפו"א כך עולה מסקר שערכה חברת…
יקב הרי הגליל קיים השקה באילת ליינות חדשים
בעלי מסעדות ומנהלי מזון ומשקאות אילתים השתתפו בהשקת סדרת יינות חדשה של יקב הרי גליל מיראון
מכונת קפה למשרד של לוואצה
חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משיקה מכונת קפה אלקטרונית המתאימה למשרדים של עד 20 עובדים LAVAZZA BLUE – 1100
כל המאמרים נטענו
אין עוד מאמרים לטעון