חממת הפודטק The Kitchen של קבוצת שטראוס אירחה תחרות פודטק בינלאומית
חממת הפודטק The Kitchen של קבוצת שטראוס, קרן ההשקעות הספרדית קרדומן, המרכז הקולינארי אסיף וסטארט-אפ ניישן סנטרל,…
שף ערן שוורצברד יוביל וינהל את מגמת האפייה במכללת אורט דן גורמה
שף ערן שוורצברד, מהקונדיטורים המובילים והמוערכים ביותר בישראל, יוביל וינהל את מגמת האפייה המקצועית החדשה במכללת אורט…
קטשופ היינץ במנות אישיות חוזר למטבח המוסדי
דיפלומט, יבואנית היינץ בישראל, משיקה קטשופ היינץ במנות אישיות למטבח המוסדי, המותאמות למסעדות, משלוחים, חברות קייטרינג ועוד
מי עדן רוכשת את חברת הקפה הבריטית Garraways
Eden Springs הספקית המובילה באירופה בתחום פתרונות השתייה למקומות עבודה, ממשיכה בתהליך ובמגמת התרחבות פעילותה באירופה וכעת מודיעה על רכישת Garraways – חברה בריטית מובילה…
אוכל רחוב בחדר האוכל המקצועי – שיתוף פעולה תנובה שף וחברת ISS
כנס השפים השנתי של חברת ISS Catering Services, התקיים בשיתוף חברת תנובה שף, החטיבה המתמחה של קונצרן תנובה בשוק המזון המקצועי
תנובה שף מרחיבה את מגוון הדגים לשוק המקצועי
לראשונה תשיק החברה מגוון דגי דניס קפואים איכותיים וסטייק הייק דרומי ייחודי בנוסף לפורטפוליו הדגים העשיר הקיים בחברה. בנוסף, תקיים תנובה שף פרזנטציות לשפים המקצועיים…
מיכה רכבי מונה למנכ"ל חברת ABELES & HEYMANN שנרכשה על ידי "מעדני יחיעם"
מיכה רכבי, מי ששימש עד כה כסמנכ"ל של מפעל מעדני הבשר "מעדני יחיעם", מונה למנכ"ל החברה האמריקאית שנרכשה על ידי יחיעם. החברה הנרכשת, אייבלס אנד…
שיח שווארמה הודו למטבח המוסדי ממילועוף
מפעל המוצרים של "מילועוף" משיק: שיח שווארמה הודו מבשר הודו טרי, נטול אנטיביוטיקה, פרוס ידנית עם שומן טלה. הבשר הוקפא טרי, ואין צורך בהפשרתו טרם…
יינות יקבי בנימינה ימכרו ברשת TESCO וברשת מרקס אנד ספנסר
יקבי בנימינה מתרחבים בפעילות השיווקית, ונכנסים אל רשתות המרכולים הגדולות באנגליה. יינות היקב מסדרות BIN ובנימינה רזרב, כמו גם יין הקידוש "קיסריה", החלו להימכר בסניפי…
שמן זית אליעד – מותג השמן המסחרי הטוב בישראל
הזוכים הגדולים מישראל: שמן זית אליעד מרמת הגולן קטף את התארים שמן הזית הישראלי המסחרי הטוב בתחרות ומותג שמן הזית הישראלי הטוב בתחרות. משק יובל…
אוכל ביתי ניר עציון נבחרה לתפעל את חדרי האוכל של משטרת ישראל במחוז הצפון
חברת אוכל ביתי ניר עציון, המתמחה בייצור ובשיווק אוכל מוכן בשוק המוסדי והמקצועי, נבחרה לתפעל את חדרי האוכל של משטרת ישראל במחוז הצפון – במרחב…
יחיעם רוכשת את חברת ABELES & HEYMANN מארה"ב
רכישה ראשונה בחו"ל ליחיעם, רוכשת חברה לייצור מעדני בשר בארצות הברית. החברה הנרכשת, אייבלס אנד היימן, הינה מותג מוכר ויצרנית וותיקה עם הסטוריה של כ-…
יעל פודולסקי מונתה לתפקיד מנהלת השיווק של סוגת
יעל פודולסקי מונתה לתפקיד מנהלת השיווק של סוגת. יעל פודולסקי עובדת בסוגת משנת 2009 ובמהלך השנים שימשה בתפקידי ניהול מגוונים. יעל פודולסקי הובילה את מהלכי החברה…
שיעור המבקרים בשווקים עלה בשנתיים האחרונות בכ-10 אחוז
האם ניתן להחזיר את השוק להיות חלק מסל הקניות והבילוי של הישראלי ? אומדנים כלכליים שערכה ד"ר רינה דגני, מתכננת ערים, מנכ"ל גיאוקרטוגרפיה, קובעים שכן
מבשלים טעימות – תערוכה קולינרית למגזר הדתי בבנייני האומה בירושלים
בשנים האחרונות עולם התוכן הקולינרי ונושא החדשנות והאבזור למטבח הביתי הולכים וצוברים תאוצה בקרב שוחרי אוכל גורמה, בשלנים וחובבים נלהבים ובכללם האוכלוסייה הדתית והחרדית
כל המאמרים נטענו
אין עוד מאמרים לטעון